Home » Norske medier: Volkswagen skal kun selge elbiler fra 2024

Norske medier: Volkswagen skal kun selge elbiler fra 2024

by Connie Nielsen

I 2021 utgjorde elbiler til og med 64,5 prosent. Totalt salg i Norge. Et resultat de fleste europeiske land bare kan drømme om. Ikke bare Tesla, men også Volkswagen-konsernet, som i økende grad hevder seg på det norske markedet, bidro betydelig til utviklingen av dette resultatet.

Kraftverk utgjør allerede 2/3 av det norske markedet. 2021 ble et rekordår

Norge er et paradis for elbilførere, noe som gjenspeiles i salgsresultatene. Flere rekorder ble satt i 2021. Biler…

I første halvdel av 2022 tok VW ID.4 og Škoda Enyaq andre- og tredjeplassen på listen over de mest populære nye bilene i Norge. I tillegg til ID.4 er ID.3 også veldig populær fordi den var lederen i lang tid. De siste premierene på – ID.5 og ID.Buzz – er utsolgt til slutten av året før debuten også vekker stor interesse.

Det er ingen tvil om elektrikernes ledende rolle i den norske Volkswagen-serien. Ikke rart at produsenten har bestemt seg for å begrense utvalget til kun elektrisk drevne modeller – & hårsp; som rapportert av lokale innlegg.

«Volkswagen stenger salget av bensin-, diesel- og hybridbiler i Norge 1. januar 2024. Direktør Ulf Tore Hekneby og importør Harald A. Møller vil offentliggjøre avgjørelsen på arrangementet i Arendalsuka torsdag.» – & freak; er i «Innlegg». Nå gjenstår det ikke annet enn å vente på den offisielle uttalelsen, som neppe burde komme som noen overraskelse.

Vurder kvaliteten på artikkelen vår:
Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

You may also like

Leave a Comment