Home » NORSKE MISTENT FOR Å DREPE KVINNE I AUSCHWITZ OG kidnappe barn – ALLEREDE FORÅRSAKET – Suski.dlawas.info – nyhetsportal

NORSKE MISTENT FOR Å DREPE KVINNE I AUSCHWITZ OG kidnappe barn – ALLEREDE FORÅRSAKET – Suski.dlawas.info – nyhetsportal

by Connie Nielsen
Distriktsadvokaten i Oświęcim har fullført etterforskningen av den 26 år gamle nordmannen, som har pågått siden november 2022 sammen med polititjenestemenn fra etterforskningsavdelingen ved provinspolitiets hovedkvarter i Kraków, ved å sende inn en tiltale til tingretten. i Kraków.

Mannen er mistenkt for å ha myrdet sin ekspartner og kidnappet deres mindreårige barn. Forbrytelsen skjedde 5. november i fjor. i en av leilighetene i Oświęcim. Den dagen fikk politiet på ettermiddagen beskjed om at familien hadde funnet kvinnens kropp. 26-åringens kropp hadde kutt som tydet på et drap. Politifolk jobbet på åstedet, utførte en detaljert etterforskning under tilsyn av statsadvokaten, sikret rettsmedisinske bevis og tok skritt for å fastslå de nøyaktige omstendighetene rundt forbrytelsen. Den intense innsatsen fra betjentene gjorde at gjerningsmannen raskt ble identifisert, som var en 25 år gammel nordmann, offerets tidligere partner. Derfor ble det satt i gang et søk etter ham i Polen og Europa.

Ifølge funnene i etterforskningen er mannens 5 år gamle datter i mannens omsorg, og det er derfor gitt barnevarsel. Samme natt stanset danske politifolk en Volkswagen for en trafikkstopp på motorveien i København. Den etterlyste satt bak rattet og en 5 år gammel jente satt i baksetet av kjøretøyet. Nordmannen ble pågrepet og ført til Københavns politienhet. Barnet ble overlevert trygt til det danske sosialvesenet og deretter til familien.

Utleveringssaker under den europeiske arrestordren er åpnet mot en mann mistenkt for drap og barnebortføring. Nordmannen ble om kvelden 29. desember fraktet med fly av polititjenestemenn fra konvoiavdelingen til Forebyggingsbyrået i Politihuset og først overlevert til politifolk fra Hovedstadens politistasjon for arrestasjon, deretter til tjenestemenn fra Politikontoret. og provinspolitiets hovedkvarter i Kraków og plassert i et interneringssenter i Lillepolen.

3. januar 2023 ble han siktet ved distriktsadvokatens kontor i Oświęcim for drap og kidnapping av en mindreårig jente. Den mistenkte erkjente delvis straffskyld og avga en forklaring. Samme dag ble det gjennomført et prøveforsøk i form av et stedsbesøk på åstedet. Dagen etter forlenget tingretten i Oświęcim den mistenktes varetektsfengsling.

I løpet av prosedyren utførte etterforskerne en rekke handlinger som var nødvendige for å samle solide bevis for omstendighetene og årsakene til lovbruddet. Som en del av etterforskningen ble eksperter innen rettsmedisin konsultert og en rekke vitner avhørt. Det harde arbeidet til politifolk fra Lillepolen og distriktsadvokatens kontor i Oświęcim over flere måneder gjorde at distriktsadvokatens kontor i Oświęcim kunne reise tiltale mot den 26 år gamle nordmannen og henvise ham til tingretten i Kraków.

You may also like

Leave a Comment