Home » Norway Grants Innovation Day 2023 28. mars i Poznań – PARP

Norway Grants Innovation Day 2023 28. mars i Poznań – PARP

by Gunnar Garfors

15. mars 2023

Norway Grants Innovation Day-konferansen arrangert av det polske byrået for næringsutvikling (PARP) finner sted 28. mars i Poznań. Arrangementet er dedikert til grønn og blå økonomi og entreprenørskap og støtter de norske fondene i Polen. Norway Grants Innovation Day er det beste stedet å snakke om grønne teknologier, bærekraftig og ansvarlig utvikling i bedrifter og deres nærmiljø. Konferansen retter seg mot bedrifter, gründerbedrifter, eksperter og institusjoner i næringsmiljøet, samt alle som er interessert i det angitte fagområdet.

28. mars kl Konferansen «Norway Grants Innovation Day» arrangeres kl 10:00 i Poznań kongressenter. Konferansen arrangeres av det polske byrået for bedriftsutvikling som en del av programmet for entreprenørskapsutvikling og innovasjon implementert med støtte fra de norske tilskuddene.

Konferansen vil finne sted både stasjonært i Poznań og online. Det er gratis å delta, men antall deltakere er begrenset. Påmelding er nødvendig for å delta på konferansen på stedet.

Under konferansen vil vi se på hvilken innvirkning gründere har på virksomheten sin og miljøet de jobber i. Vi skal bli kjent med nye øko-innovasjoner og løsninger skreddersydd til dagens tid og trender i vårt marked. Vi vil også diskutere spørsmålet om støtte og medfinansiering fra de norske fondene, deres innvirkning på den polske økonomien og lære hemmelighetene til polsk-norsk samarbeid. Engasjerte praktikere og eksperter vil holde foredrag om de viktigste temaene.

Delta på konferansen Małgorzata Jarosińska-JedynakStatssekretær i Departementet for utviklingsmidler og regionalpolitikk og Darius Budrowski, president for det polske byrået for bedriftsutvikling. Hold hovedtale «Innovasjon, ESG og bærekraft – Redefinering and Empowering Success in the Age of Intelligence». Marcin PetrykowskiStyreleder i Atende SA Capital Group

Blokk I av konferansen er dedikert Internasjonalt samarbeid mellom Polen og Norge. Izabela Wójtowicz, direktør for Institutt for innovasjonsimplementering i bedrifter i PARP, vil snakke om PARPs norske fond og hvordan Norges støtte påvirker utviklingen av polske bedrifter. Det vil også være et diskusjonspanel «Samarbeid med nordmenn – Savoire-vivre som nøkkelen til gode forretningsforbindelser» med deltagelse av eksperter.

Samtidig som Blokk II «Green Innovations – Power on!» Det vil være to rundebord med tittelen «Grønnende prosesser i bedrifter – fordeler for gründeren, fordeler for miljøet». Energiselvforsyning» og «Økoprodukter – miljøvennlige innovasjoner».

Blokk III «Det er ingen grønn uten blå» vil være et diskusjonspanel «Vann og dets miljø – hvordan drive en virksomhet i pakt med naturen?» inkludere. Filmer om gründere støttet av norske midler vil også bli presentert under konferansen.

Vi inviterer deg hjertelig til å delta på konferansen! Registrer deg i dag for å ta din plass på arrangementet.

Mer informasjon om Norge gir innovasjonsdagen.

Database_Development_Services_CMYK

You may also like

Leave a Comment