Home » «Novian»-grupper bendrov perka «Elsis Pro»

«Novian»-grupper bendrov perka «Elsis Pro»

by Thure Lindhardt

Evaldas Rkus, administrerende direktør i UAB Novian. Bedriftsbilde

IT Infrastructros paslaug ir programavimo group Novian mon Novian Systems perka informacini sistem ir programmes rangos Krimo bendrov Elsis Pro.

De relaterte avtalene ble signert 14. september i år av Novian Group på Nasdaq Vilnius Stock Exchange, som administrerer investeringsvirksomheten til INVL Technology.

Størrelsen på transaksjonen er ikke offentliggjort. Det er planlagt å avsluttes med godkjenning fra Konkurranserådet og Kommisjonen for å vurdere samsvar med nasjonale sikkerhetsinteresser fra potensielle deltakere.

Evaldas Rkus, leder av Novian-gruppen, sa at oppkjøpet vil utvide gruppens programmeringskunnskaper innen luftfart, transport, energi og andre sektorer.

Vi planlegger at programmeringsselskapene til Novian Group skal fortsette å operere uavhengig etter at transaksjonen er gjennomført.På den annen side forventer vi synergier i større prosjekter i EU og NATO-landene, ifølge E. Rkus i rapporten .

Det siste året utgjorde den totale omsetningen til Novian-konsernet 24,1 millioner euro, 2,6 % mer enn i 2019. Det totale resultatet før resultat, skatt, avskrivninger og amortiseringer (EBITDA) økte med 1,8 millioner euro.

Nettoresultatet til Novian Group etter eliminering av engangs- og atypiske verdifall på investeringer utgjorde EUR 0,6 millioner det siste året og steg med 54,5 %.

Novian opererer i de baltiske statene, Norge og Moldova. Konsernselskapene gjennomfører prosjekter i 32 land rundt om i verden.

Elsis Pro ble grunnlagt i 2004. Et informasjons- og kommunikasjonsteknologiselskap (IKT) fra Elsis-gruppen ble grunnlagt.

I 2020 oppnådde Elsis Pro en omsetning på 2,6 millioner euro, 18,3 % mer enn i 2019. EBITDA til Mons i fjor nådde 275 tusen euro, 2,2 ganger så mye.

Elsis Pro spesialiserer seg på løsninger for romfart, transport, energi og offentlig sektor.

Reproduksjon av BNS-informasjon i media er forbudt i media og på nettsider uten samtykke fra UAB «BNS».

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. kilder

Rayti kommenterer

You may also like

Leave a Comment