Home » OnePlus 10T uten Hasselblad-kamera, så det blir billigere

OnePlus 10T uten Hasselblad-kamera, så det blir billigere

by Connie Nielsen

Midtsommer vil bringe noen interessante nyheter i smarttelefonens verden. Blant dem vil være OnePlus-enheter, hvis premiere faller sammen med debuten av neste versjon av OxygenOS.

Den kommende premieren på OnePlus-innovasjoner er ikke en overraskelse – produsenten kunngjorde for noen dager siden at den ville vise en topp smarttelefon OnePlus 10T. Enheten er presentert i New York 3. augustog fra produsentens forslag kan det konkluderes med at smarttelefonen vil ramme de globale markedene.

OnePlus 10T levde også å se Polsk kunngjøringsom betyr at enheten også går til vårt land: https://www.oneplus.com/pl/launch/10t.

Samme dag hadde telefonen premiere på et annet sted OnePlus Ace Pro. Dette er imidlertid ikke en egen modell – alt tyder på at den vil debutere under dette navnet Kinesisk versjon av OnePlus 10T-telefonensom i likhet med OnePlus Ace utelukkende er rettet mot dette markedet.

OnePlus Ace Pro OnePlus 10T

Men sammen med kunngjøringen av premieren til OnePlus Ace Pro, avslørte produsenten noen nye detaljer om telefonene. Du vil ha begge deler avrundet i kassekantene og store fotomoduler, hvis ramme strekker seg til siden av saken. Det er tre linser og en rund LED-lampe. Dette ligner på den allerede kjente modellen OnePlus 10 Pro.

OnePlus Ace Pro OnePlus 10T

Det er allerede kjent at dette er kameraer 50 MPix (Sony IMX766, OIS), vidvinkel 8 megapiksler (119,9°) og makro 2 megapiksler. Beklager kameraer de er uten Hasselblad-logoen og selskapet har allerede bekreftet at de kommende modellene egentlig ikke er forberedt ved hjelp av det svenske merket. OnePlus forklarer at prioriteringen var å levere de beste komponentene til en overkommelig pris. Dette kan bety at det kommer en ny telefon billigere enn OnePlus 10 Pro.

OnePlus har også bekreftet at OnePlus 10T og OnePlus Ace Pro har ikke en varslingsskyvebryterfordi det ikke var nok plass til det. Selv om det ser lite imponerende ut fra utsiden, tar det mer plass inne i saken. I stedet lover produsenten bl.a et mer omfattende antennesystem.

OnePlus Ace Pro-kunngjøringsplakaten bekrefter også bruken av flaggskipkomponenter: lagring LPDRR5 og UFS 3.1og viktigst av alt, den raskeste layouten Snapdragon 8+ Gen 1. Produsenten skryter av at smarttelefonen er testet AnTuTu scorer 1 141 383 poeng.

OnePlus Ace Pro OnePlus 10T

Selv nye smarttelefoner får en skjerm 6,7 tommer AMOLED i Full HD+ oppløsning og hurtiglading 150W.

Alt tyder også på at OnePlus vil vises samme dag OxygenOS 13 på Android 13, avslørte hun i en kort Twitter-video. Hva nøyaktig det nye grensesnittet vil bringe er foreløpig ikke kjent, og det er også uklart om OnePlus 10T og OnePlus Ace Pro vil bli lansert med dette systemet i nær fremtid – men sannsynligvis ikke.

Utseende: OnePlus 10T offisielt annonsert. Den vil debutere sammen med Oxygen OS 13

Utseende: OnePlus 10 Pro: feil i kamerarangeringen. Et flaggskip på et fjernt sted

Bildekilde: OnePlus

You may also like

Leave a Comment