Home » Oracle sporer 5 milliarder mennesker og selger dataene deres. Han er ansvarlig for dette i retten

Oracle sporer 5 milliarder mennesker og selger dataene deres. Han er ansvarlig for dette i retten

by Gabriel Scott

Oracle kan stå for retten Forfølgelse av fem milliarder menneskerog innsamling og salg av deres data. Klassesøksmålet ble anlagt på hennes vegne av John Ryan, et medlem av Irish Civil Liberties Council.

Oracle sporer og overvåker overdreven mennesker. Det mener et seniormedlem i Irish Civil Liberties Council (ICCL). JohnnyRyansom innledet et gruppesøksmål mot dette selskapet. Den juridiske prosessen vil bli utført av to amerikanske databeskyttelsesadvokater, Michael Katz-Lacabe og Jennifer Goldbeck. Søksmålet ble anlagt sist fredag ​​(19.08.2022) i District Court for Northern District of California i USA.

Oracle er en viktig del av sporings- og dataindustrien. Den hevder å ha samlet detaljerte registreringer av 5 milliarder mennesker og genererer 42,4 milliarder dollar i årlige inntekter.


Oracles personalposter inkluderer navn, hjemmeadresser, e-poster, online og fysiske kjøp, fysiske bevegelser i den virkelige verden, inntekt, interesser og politiske synspunkter, og en detaljert beskrivelse av nettaktiviteter: for eksempel inneholdt en av Oracles databaser en Tysk rekord ved å plassere et €10-spill på en esports-bettingside ved å bruke et forhåndsbetalt debetkort.

– leser vi i en uttalelse fra Irish Civil Liberties Council

Som ICCL rapporterer, koordinerer Oracle også global handel med personlige dokumenter gjennom Oracle Data Marketplace Store.

Oracle har krenket personvernet til milliarder av mennesker rundt om i verden. Det er et Fortune 500-selskap på et farlig oppdrag for å holde styr på hvor hver person i verden går og hva de gjør. Vi tar disse trinnene for å stoppe Oracle Surveillance Machine.

sa Johnny Ryan fra ICCL

Klassesøksmålet hevder at Oracle brøt Federal Electronic Communications Privacy Act, California Constitution, California Invasion of Privacy Act, konkurranselover og felles lov. For mer informasjon se i den fullstendige teksten til gruppesøksmålet (på engelsk, PDF-fil).

ICCL Irish Civil Liberties Council driver også aktive rettssaker mot Big Tech og den elektroniske sporingsindustrien i irske, belgiske og tyske domstoler.

Utseende: Har du lån hos dette selskapet? Bedre sjekke kontrakten

Utseende: Ladybug overdrevet. UOKiK filer avgifter

Bildekilde: Jonathan Weiss / Shutterstock.com

Tekstkilde: ICCL, next.gazeta.pl

You may also like

Leave a Comment