Home » Oransje forhåndsbetalt: 1200 GB og andre tilbake-til-skolen-bonuser

Oransje forhåndsbetalt: 1200 GB og andre tilbake-til-skolen-bonuser

by Connie Nielsen

Orange annonserte i dag en studentkampanje i Flex-tilbudet, men har også noe for brukere av forhåndsbetalte tilbud – og det for to. Den første av handlingene er ment å være et insentiv til å gå tilbake til skolen, men den og den andre kan brukes av alle som er interessert.

Utseende: Oransje: 300 GB i seks måneder. Ikke for alle…

Den første i anledning Orange Prepaid er en annen versjon av det velkjente Kampanje for ubegrensede tjenester. Denne gangen foreslår operatøren «Anrop, SMS og MMS ubegrenset for alle og 5 GB i 5 dager « – gratis for forhåndsbetalte brukere.

Hvordan aktiverer jeg? Bare send SMS med teksten SKOLE til et gratisnummer 364 eller gå til «My Orange»-applikasjonen og start handlingen i fanen «Pakker og tjenester».

Ubegrensede samtaler, SMS og MMS for alle og 5 GB i 5 dager

Tjenesten kan aktiveres til 4.9. Gaven er viktig i 5 dager etter aktivering.

Det andre tilbudet i Orange Prepaid er høstkampanjen for nye kunder og nummerportører. Det tilbys i Orange Free Prepaid og Orange YES-tariffer.

I dette tilfellet får kundene tjenesten gratis «Ubegrensede anrop, SMS og MMS for alle i 31 dager + 1200 GB» hele året (i pakker på 100 GB i 12 måneder). Det er en kombinasjon av to andre tilbud: «Ubegrenset med samtaler, SMS og MMS for alle + 15 GB-pakke» de første 31 dagene og «1200 GB gratis i ett år».

Tjenesten aktiveres automatisk når betingelsen er oppfylt Fyll på for minst 5 PLN og etter å ha sendt en gratis SMS med innholdet START på 814.

Kampanjen fortsetter til 31. oktober.

Utseende: Orange øker prisene i det forhåndsbetalte tilbudet. Det var allerede billig

Utseende: Oransje: Disse smarttelefonene solgte best. Det er en overraskelse

Bildekilde: Telepolis.pl

Tekstkilde: Orange Polska Blog

You may also like

Leave a Comment