Home » Haalands bestemor avslørte barnebarnets hemmelighet

Haalands bestemor avslørte barnebarnets hemmelighet

by Erlend Loe

Manchester Citys norske spiss Erling Braut Haaland har forbløffet britiske medier med sin fysiske tilstand og spesielt hurtigheten, som ifølge bestemoren hans «bare» er et produkt av familiegener siden både hun og datteren er idrettsutøvere på deres alder og Champions of the the. landet var grupper.

Haaland er et fars etternavn mens det andre medlemmet av Braut er fra morens familie.

Fotballspilleren Inger Ase Hoeyland Brauts bestemor sa til TV2 at både hun og datteren er de beste utøverne i regionen, med spesialisering innen sprint og lengdehopp. «Med sin hurtighet og hoppkraft representerer Erling tredje generasjon av vår sportsfamilie.»

SE OGSÅ: The Golden Ball Gala: The Unique Role of Cristiano Ronaldo. Forråd franskmennene

«Rekorden min over 60 meter i 11-årsklassen har ikke blitt bedre den dag i dag, og da fikk jeg 8,4 sekunder» – la hun til.

Som 13 år gammel jente løp moren til Grys fotballspiller Marita Braut 60 meter på 8,1 sekunder og 13,4 sekunder på 100 meter. Som 19-åring er tiden hennes 26,83 meter for 200 meter, 5,41 meter for lengdehopp og 163 centimeter i høyden. I 1990 vant hun det nasjonale juniormesterskapet i sjukamp.

– De samme musklene jobber i sprinten og lengdehopp, og trening i begge konkurransene hjelper mye på fotballbanen. Erling har den uoffisielle rekorden for en 5-åring i stående lengdehopp uten oppkjøring, som tilsvarer aldersrekorder i 58 land. .

Han scoret 1,63 meter i januar 2006, sa fotballspillerens far, tidligere norsk landslagsspiller og Manchester City-fotballspiller Alf Inge Haaland.

Fotballspilleren selv sa i mellomtiden til NRK TV: «Det ser ut som jeg har gode sportsgener fra min mor og bestemor. Spesielt bena mine har alltid vært lange og sterke, og det er sannsynligvis grunnen til at jeg hoppet så langt den gangen.»

Verdensrekordholder og olympisk mester på 400 meter hekk Karsten Warholm innrømmet at han var overrasket over Haalands fysiske evner.

«Jeg har sett en video av ham som trener mange ganger, løper opp en bratt bakke og ser beina og musklene hans jobbe. Jeg synes de er så fantastiske at selv på min avstand kunne han oppnå mye. Men han er kjent for å løpe korte distanser. Han har så utrolig akselerasjon. at han kunne prøve en 100-meter.

KN, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment