Home » Orlen blåste polakkene over boikotten. Det var nok for 30 øre

Orlen blåste polakkene over boikotten. Det var nok for 30 øre

by Connie Nielsen

Orlen Vitay har blitt den mest populære applikasjonen i den polske versjonen av Play Store. Dette er på grunn av drivstoffkampanjen, som lar deg spare 30 groschen per liter.

Vi kjenner alle dagens drivstoffpriser i Polen. Over 8 PLN er ikke den mytiske skapningen vi bør være redde for. Denne skapningen er allerede foran oss og sluker lommeboken og bankkontoene våre. I denne situasjonen er den enorme populariteten til applikasjonen ikke overraskende Orlen Vitaysom gir oss en rabatt på 0,30 PLN per liter drivstoff.

Orlen Vitay – drivstoffrabatt

Orlen Vitay-applikasjonen er for øyeblikket den mest nedlastede applikasjonen blant polske smarttelefonbrukere. Dette gjelder både Android og Apple iOS. Appen inntar allerede førsteplassen i popularitetsrangeringen på disse to plattformene.

Orlen Vitay-applikasjonen Google Play Store

Kampanjen, der vi får en rabatt på 0,30 PLN på hver liter drivstoff, er tilgjengelig for alle deltakere i lojalitetsprogrammet, så det er nødvendig å installere applikasjonen og registrere en konto. Rabatten gjelder fra 27. juni og varer ut sommerferien.

Det er imidlertid noen begrensninger, og svært rigide. På en måned kan vi maksimalt spare 150 liter, noe som gir en rabatt på PLN 45. I tillegg kan maks tre ganger 50 liter fylles opp, slik at du fortsatt må bruke mye penger på å fylle opp tanken. Tilsynelatende tar ikke dette og tekniske problemer motet fra polakker som har hoppet på Orlen-applikasjonen.

Utseende: Angrep på pengene til polakkene. Orlens kunder i søkelyset

Bildekilde: Orso / Shutterstock.com

You may also like

Leave a Comment