Home » Orlen i en prestisjefylt rangering. 44. plass på «Fortune 500 Europe»-listen

Orlen i en prestisjefylt rangering. 44. plass på «Fortune 500 Europe»-listen

by Gunnar Garfors

En stor pris til Orlen

I «Fortune 500 Europe»-rangeringen. Orlen rangerte 44. med 62,3 milliarder dollar. Salg for 2022. Selskapet meldte onsdag at det var det høyest rangerte polske selskapet der. – Dette bekrefter selskapets sterke posisjon i regionen, understreket Orlen. Han husket at Fortune var et av de viktigste forretningsmagasinene i verden.

«Orlens høye posisjon blant de største europeiske selskapene viser de nye forretningsmulighetene vi har fått takket være fusjonen med Energa, Lotos og PGNiG.» – sa Daniel Obajtek, presidenten i selskapet. Han påpekte at Orlen, som et «stort multi-energikonsern basert på bærekraftige finansieringskilder og en stabil balanse» har blitt en «betydelig internasjonal aktør», som blant annet gir «en bedre forhandlingsposisjon ved konklusjon. kontrakter med de største selskapene på markedet.»

Omfattende tilbud fra Orlen Group

Orlen husket at selskapet, sammen med konsernselskapene, opererer i ni markeder – Polen, Tsjekkia, Tyskland, Litauen, Slovakia, Ungarn, Canada, Norge, Pakistan og snart Østerrike. «Orlen Groups tilbud når over 100 land på 6 kontinenter,» bemerket selskapet. Han påpekte også at selskapet i dag har moderne, integrerte anlegg som er i stand til å behandle over 45 millioner tonn ulike typer råolje årlig, og detaljsalget håndteres med det. det største nettverket med over 3150 bensinstasjoner i Sentral- og Øst-Europa-regionen.

PRL QUIZ. Ikoniske kjøretøy fra Folkerepublikken Polen. Kun en ekte motorsyklist får 10 poeng

Spørsmål 1 av 10

1. Prototypen av Syrena-bilen ble presentert på Poznań-messen i:

Penger er ikke alt Waldemar Buda

You may also like

Leave a Comment