Home » Orlen: Nok en drivstoffprisreduksjon for bedriftskunder

Orlen: Nok en drivstoffprisreduksjon for bedriftskunder

by Gunnar Garfors

I juli vil PGNiG Obrót Detaliczny senke gassprisen til PLN 239,85/MWh for kunder som betaler i henhold til prislisten «Gaz dla Biznesu», kunngjorde Orlen Group onsdag.

Det er 18 prosent. mindre enn i juni og nesten 70 prosent. lavere enn prisene ved inngangen til året.

Orlen Group kunngjorde onsdag at de siste nedgangene i gassnoteringer på den polske elektrisitetsbørsen førte til en ytterligere nedgang i gassprisene i PGNiG Obrót Detaliczny-prislisten for bedriftskunder, som faktureres i henhold til «Gaz dla Biznesu»-prislisten.

I juli vil prisen for disse kundene være PLN 239,85/MWh (netto, uten særavgift), noe som betyr at den blir PLN 53,58/MWh, altså 18 % lavere. – enn i juni (PLN 293,43/MWh).

«Nok en reduksjon i gassprisene for bedriftskunder i år er resultatet av at PGNiG Obrót Detaliczny slutter seg til den mektige Orlen Group, understreket PKN Orlens president Daniel Obajtek i selskapets pressemelding. «Den finansielle stabiliteten gitt av det multinasjonale tillot PGNiG Obrót Detaliczny å endre prismetoden til en mer fleksibel metode som gjenspeiler situasjonen på det europeiske gassmarkedet. Samtidig kan selskapet fortsette å sikre gassforsyningssikkerheten til alle sine kunder.

Selvstyre med støtte for energisparing

PAP/KG

You may also like

Leave a Comment