Home » PAP MediaRoom: Rapporter om de viktigste forretningsbegivenhetene i Polen

PAP MediaRoom: Rapporter om de viktigste forretningsbegivenhetene i Polen

by Gunnar Garfors

I en tid med krisen forårsaket av russisk aggresjon mot Ukraina, ble økonomiske spørsmål hovedtemaet for nesten alle etterretningstjenester. Stigende priser på drivstoff, varer og tjenester, samt inflasjonsfremkallende faktorer er av interesse for alle polakker. Derfor redaktørene PAP Media Room delta på de viktigste forretningsarrangementene i Polen og rapportere om diskusjoner om sentrale forretningsspørsmål.

– «Vi er i Karpacz på Economic Forum, European Economic Congress i Katowice, vi følger også Impact Panels i Poznań. Vi skriver om emner som interesserer de fleste lesere, for eksempel: B. drivstoffpriser, energiuavhengighet, utvikling av fornybare energikilder, utvidelse av polsk industri om banksektorens funksjon «- sier Anna Piotrowska, leder for medieserviceteamet.

– «Vi jobber for våre kunder – de største aktørene i nesten alle økonomisfærer – og vi rapporterer også om pressekonferanser om interessante hendelser. Vi skriver om rapporter, prestasjoner og rekorder som har blitt brutt i den polske økonomien» – legger Anna Piotrowska til.

Samtidig understreker han at pålitelige tekster i de fleste tilfeller er ledsaget av videomateriale. Oppsummerer vanligvis hovedpunktene i emnet som diskuteres.

– «Vi ønsker at pålitelig og velskrevet tekstmateriale skal ledsages av profesjonelle bilder» – sier Anna Piotrowska.

Tekstene og videoene som er redigert av medietjenesteteamet kan lastes ned gratis fra nettsiden PAP Media Room. De kan distribueres fritt i andre medier, bare ved å erkjenne kilden til deres opprinnelse.

Sponset artikkel av PAP MediaRoom

Vurder kvaliteten på artikkelen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

Kilde:

Sponset artikkel

You may also like

Leave a Comment