Home » Polakker med bronsemedaljer på Wilanów-stranden

Polakker med bronsemedaljer på Wilanów-stranden

by Catherine Monroe

VW Beach Pro Tour Futures Warszawa presentert av Lexus Warszawa Radość er avsluttet. Et polsk par kom seg til den siste dagen av turneringen, og vant til slutt bronsemedaljene. Michał Kądzioła og Michał Korycki beseiret et par fra Israel i kampen om pallen. Unge nordmenn – Markus Mol og Gladsoy Jo Sunde viste seg å være best.

Konkurransen i den viktigste fasen av turneringen startet søndag tidlig på morgenen. I den første semifinalen møtte nordmennene Mol, M./Sunde Israelis Day/Cuzmiciov. De to fra Nord-Europa var i ledelsen praktisk talt hele tiden og rivalene jaget resultatet. Israelerne hadde øyeblikk da de tok igjen tap etter en god serve eller en kontring etter et spektakulært forsvar, men klarte ikke å knekke nordmennene. Etter to sett var de fornøyde med å komme seg inn i finalen.

For de polske fansen var den andre semifinalen den viktigste Michał Kądzioła og Michael Korycki De spilte med Litwinami Juchnevic / Vasiljev. Det var mye kamp i denne kampen, spesielt i første sett. I den ventet de to fra Litauen på øyeblikket i finalen og klarte å vinne den. Det polske paret slet med å øke sine rivalers effektive angrep, spesielt i andre runde, som bare drev spillet til litauiske volleyballspillere. Kampen endte i strake sett.

Etter pause startet det polske laget kampen om bronsemedaljen, som skulle være en solid avslutning på sesongen. Og det var det som skjedde, selv om det ikke var lett. Michał Kądzioła og Michael Korycki De gjorde sitt, men noen ganger la rivalene deres mye press på dem. Day/Cuzmiciov-paret jaktet på resultatet, og tok også ledelsen i begge settene, bare for å miste den igjen øyeblikk senere. Det harde spillet varte fra start til slutt, og erfaringen seiret alltid til slutt. Selv når ting ble nervøs, beholdt polakkene et lite overtak og avsluttet kampen med en seier i rett sett. For Michał Korycki er det den første medaljen i verdensmesterskapet i strandvolleyball.

I finalen i VW Beach Pro Tour Futures Warszawa presentert av Lexus Warszawa Joy møttes de to best presterende parene i turneringen. Begge skapte et veldig interessant skue, men fokuserte på unge nordmenn. De to fra Litauen fikk en god start på andre omgang, men motstanderne tok raskt tilbake tapene, kom tilbake til toppen og kontrollerte kampen til slutt. Kort tid etter møtet ble seierherrene dekorert, og ved siden av Gladsoy Jo Sunde Han hoppet til det øverste trinnet på pallen Markus Mol – den yngste av tre brødre som har suksess på strandbaner.

Semifinaler:
Tag / Cuzmiciov (ISR) – Mol, M./Sunde (NOR) 0:2
(18:21, 18:21)
Korycki/Kądzioła (POL) – Juchnevic/Vasiljev (LTU) 0:2
(19:21, 14:21)

Spill for bronse:
Dag / Cuzmiciov (ISR) – Korycki / Kądzioła (POL) 0:2
(20:22, 19:21)

Endelig:
Mol, M./Sunde (NOR) – Juchnevic/Vasiljev (LTU) 2:0
(21:18, 21:17)

You may also like

Leave a Comment