Home » Positivus-festivalen finner sted i Riga neste år | underholdning

Positivus-festivalen finner sted i Riga neste år | underholdning

by Connie Nielsen

Populærmusikk- og kunstfestivalen «Positivus» finner sted i Riga neste år. Ordføreren i hovedstaden Mārtiņš Staķis (PP) åpnet i morges i et intervju med TV3-programmet «900 sekunder».

Festivalen flyttes fra Riga til Riga neste år. Arrangementet finner sted 15. og 16. juli i Lucavsala, fordi arrangørene av festivalen ønsker å beholde lokalet ved vannet.

«Vi er veldig stolte og glade for denne nyheten, fordi den er gode nyheter for alle Riga-entreprenører og innbyggere, fordi festivalen ikke bare gir et positivt bidrag til følelser, men også til bildet av Riga i Europa,» sa styrelederen i rådet, og legger til at Riga vil fortsette.

Det er rapportert at det vil bli holdt en pressefrokost i dag på Splendid Palace Cinema kl. 10.00, hvor arrangørene av populærmusikk- og kunstfestivalen «Positivus» og Riga bystyre (RD) vil gi informasjon om nyhetene om «Positivus»-festivalen 2022.

Opprinnelsen til Positivus-festivalen kan spores tilbake til 2007, som finner sted i Salacgrīva hvert år frem til 2019. I fjor og i år fant ikke festivalen sted på grunn av en pandemi.

You may also like

Leave a Comment