Home » Preferred Hotels & Resorts kunngjør åpningen av ni nye uavhengige hoteller i 2022

Preferred Hotels & Resorts kunngjør åpningen av ni nye uavhengige hoteller i 2022

by Gunnar Garfors

Preferred Hotels & Resorts, verdens største uavhengige hotellmerke, har kunngjort tillegget av ni nye medlemmer til sin internasjonale portefølje av unike hoteller, feriesteder og boliger i 2022. Fra det moderne feriestedet i skiløypene i Utah til nasjonalmonumentet omgjort til et luksuriøst designerhotell i Oslo, vil hver av disse nye bydestinasjonene, boligene ved havet og historiske hjem tilby reisende en autentisk og personlig opplevelse og invitere dem til å koble seg på nytt med reisemål for å koble sammen … og inspirerende lokale kulturer mens de piskes ut passet for nye eventyr.

Nyåpningene i Preferred Hotels & Resorts-porteføljen i 2022 inkluderer spesielt

Pendry Park City (Utah, USA): åpner januar 2022

Ligger i hjertet av Canyons-landsbyen på Park City Mountain, den grandiose Pendry Park City, tilgjengelig på ski, tilbyr en desidert moderne versjon av den tradisjonelle fjellhytten. For å reflektere det omkringliggende landskapet tilbyr feriestedet varme og naturlige designelementer som skaper en moderne og innbydende atmosfære. Den vil ha 153 rom, suiter og boliger, hver med store karnappvinduer og originale kunstverk. Det er også fire uavhengige restauranter og barer, et luksuriøst Pendry Spa og treningssenter, et oppvarmet svømmebasseng og takbar, en barneklubb, Pinwheel Kids Club og over 650 kvadratfot med arrangementslokaler tilgjengelig for både gjester og lokalbefolkningen.

Passalacqua (Comosjøen, Italia): åpning i juni 2022

Bygget på 18e Villa Passalacqua ligger på 1500-tallet av grev Andrea Lucini Passalacqua og ved bredden av Comosjøen, og har huset historiske personer som Napoleon Bonaparte og Winston Churchill. Som et søsterhotell til det legendariske Grand Hotel Tremezzo, tilbyr dette majestetiske herskapshuset med stor luksus 24 elegante suiter designet og innredet av en av Italias mest prestisjefylte hotellfamilier, Paolo, Antonella og Valentina De Santis. Passalacqua er forpliktet til å bevare sin arv, og tilbyr uvanlige fasiliteter: hemmelige passasjer, suiter med hundre år gamle bjelker i glemte staller eller til og med drivhus med gamle frukttrær. Gjestene kan nyte svømmebassenget ved innsjøen og de utendørs sportsfasilitetene i olivenlundene. Du kan ta en veteranbåttur fra den private pongtongen eller nyte en rekke kulinariske og velværeopplevelser som spabehandlinger, yogaøkter, måltider fra jord til bord og kinoøkter under stjernene i de nøye stelte hagene.

The Fullerton Ocean Park Hotel Hong Kong (Hong Kong): Åpner sommeren 2022

Dette miljøvennlige feriestedet ved stranden ligger i Hong Kongs Southside-området, som er hjemmet til byens berømte Victoria Bay og byens berømte Ocean Park, og er den etterlengtede internasjonale lanseringen av Fullerton Hotels and Resorts. Dette luksushotellet er ideelt for par, venner, enkeltreisende, store familier og forretningsreisende og har 425 rom og suiter med utsikt over Sørkinahavet, inkludert temarom for barn og to eksklusive suiter med privat svømmebasseng. Ytterligere fasiliteter inkluderer fire restauranter, et utendørs evighetsbasseng, et lagunebasseng og et innendørs lekeområde for barn, et luksuriøst spa og treningssenter, og allsidige innendørs og utendørs områder for organisering av aktiviteter, møter eller arrangementer, inkludert en stor ballsal med et område på 500 kvadratmeter, uten søyler.

sly Berlin (Berlin, Tyskland): åpner sommeren 2022

Ligger i den trendy bydelen Friedrichshain, vil Berlins kuleste nye hotell holdes i fire renoverte bygninger, som er forbundet med innbydende åpne gårdsrom og et imponerende drivhus på 220 kvadratmeter. Med 150 rom og suiter, noen med egen balkong, kombinerer interiøret i smart Berlin natur og urban kultur med solid eik, italiensk serpentinstein, rustfritt stål og betong-aksenter, inspirert av brutalistisk arkitektur. Ytterligere høydepunkter er et velutstyrt treningsrom og en stor badstue på takterrassen med en spektakulær utsikt over byen. En livlig restaurant og bar med åpent kjøkken og grillplass skal lages i det lysfylte drivhuset, omgitt av frodig vegetasjon.

Sommerro (Oslo, Norge): åpning i september 2022

Sommerro markerer gjenfødelsen av en ikonisk bygning fra 1930-tallet i Frogner, den historiske bydelen vest for Oslo. Fullstendig restaurert og feirer norsk design, kombinerer det form og funksjon og er det første hotellet i byen som holder til i en autentisk art deco-bygning. Hotellet regnes som det største vedlikeholdsprosjektet som noen gang er utført i Norge og ligger i det tidligere hovedkvarteret til Oslo Lysverker, hovedstadens strømselskap. Den vil hylle lokal kulturarv takket være en renovering på flere millioner dollar. Originale kunstverk av den kjente norske kunstneren Per Krohg er utstilt over hele hotellet, inkludert et stort veggmaleri og malt tak, som fremkaller den unike historien til denne bygningen. Dette huset med 231 rom (inkludert 56 boliger) er et ekte oppholdsrom og har også fire restauranter, tre barer, møte- og arrangementsrom for opptil 150 personer, et gyldent teater med 200 seter, et stort tempel først i Oslo, åpent alle året rundt Basseng, badstue, terrasse og restaurant på takterrassen.

Ytterligere åpninger er planlagt i 2022

The Wall Street Hotel (New York, USA), åpner vinteren 2022: Dette elegante hotellet i boligstil ligger i Tontine-bygningen, en historisk bygning som huset byens første børs i 1729, og vil skilte med 180 romslige rom og suiter, en gourmetrestaurant under ledelse av en Michelin-stjernekokk, en elegant bar og lounge på takterrassen

Amrit Ocean Resort & Residences (Singer Island, Palm Beach, Florida, USA), åpner april 2022: Dette spa-feriestedet ligger på Singer Island i Palm Beach County, og spenner over nesten tre hektar med eksepsjonell kystlinje. Det vil ha 155 rom, 34 luksussuiter og et spa i fire etasjer med meditasjonshager, avslapningsbassenger, utendørs Patanjali yogatimer og spesiell søvnrådgivning.

TOA Hotel & Spa (Zanzibar, Tanzania), åpner i mai 2022: På kanten av en privat hvit sandstrand i Pongwe, på østkysten av Zanzibar, tilbyr denne fredelige oasen i Det indiske hav 86 moderne designede rom, inkludert åtte luksuriøse suiter, tre svømmebassenger, et luksuriøst spa og en eksklusiv restaurant, tre livlige barer og en koselig kafé

Pendry Washington DC (Washington, USA), åpner høsten 2022: i The Wharf, byens nye vannkant, tilbyr dette elegante designhotellet 131 rom, tre eksklusive restaurant- og barkonsepter, Pendry Spa og et treningssenter samt 450 kvadratmeter med innendørs og utendørs møterom

Reisende som ønsker å bestille et opphold på et av disse nye hotellene eller i en av de 650 eiendommene til Preferred Hotel Group kan samle eksklusive priser, poeng og store umiddelbare fordeler med hvert kvalifiserende opphold, samt spesialtilbud og unike partnerskap for medlemmer. Alt du trenger å gjøre er å bli med i I Prefer Hotel Rewards, verdens største hotelllojalitetsprogram for uavhengige hoteller som for tiden betjener over 4 millioner reisende.

Om foretrukne hoteller og feriesteder
Som det største uavhengige hotellmerket i verden, representerer Preferred Hotels & Resorts mer enn 700 eksklusive hoteller, feriesteder, boliger og hotellgrupper i 80 land. Med sine fem internasjonale kolleksjoner forbinder Preferred Hotels & Resorts kresne reisende med en eksklusiv luksusopplevelse som møter deres stil- og livsstilspreferanser under alle omstendigheter. Hvert hotell i porteføljen tilbyr høye standarder og uovertruffen service som kreves av Preferred Hotels & Resorts sitt integrerte kvalitetssikringsprogram. Lojalitetsprogrammene I Prefer ™, Preferred Residences℠, Preferred Family℠, Preferred Pride℠ og Preferred Golf ™ tilbyr verdifulle fordeler til reisende som leter etter en unik opplevelse.

You may also like

Leave a Comment