Home » Presseanmeldelse 16. februar 2022 Goleniów. Se gårsdagens pressemelding, finn ut den viktigste informasjonen fra Goleniów

Presseanmeldelse 16. februar 2022 Goleniów. Se gårsdagens pressemelding, finn ut den viktigste informasjonen fra Goleniów

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene våre lesere elsket å lese i går, 15. februar, i Goleniów. Sjekk at ingenting viktig har sluppet forbi deg. Har du lest artikkelen «Utvidelsen av Goleniów gasskompressorstasjon nærmer seg fullføring»?

Pressemagasinet Goleniów 02/16: Topp 3 artikler fra i går

Her er en liste over gårsdagens mest populære meldinger. Hadde du mulighet til å lese dem alle?

📢 Utvidelsen av Goleniów gasskompressorstasjon nærmer seg ferdigstillelse

Byggingen av Baltic Pipe forventes å være ferdig i løpet av noen måneder, noe som vil gjøre det mulig å transportere gass fra Norge til Polen. Arbeidene vil også bli utført i Goleniów kommune.

Liker du rabatter?

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

reklamemateriell for partnere

Presserom 16.02 Goleniów: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi de andre artiklene som fanget oppmerksomheten til leserne i Goleniów i går. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Vil byggingen av et nytt boligfelt i Goleniów begynne? beslutninger hver dag

Det er en god sjanse for at planene om å starte byggingen av et nytt boligfelt i utkanten av Goleniów vil bli gjennomført. Presidenten for selskapet Goleniowskie Towarzystwo Budownictwa Społecznego er selvsikker.

You may also like

Leave a Comment