Home » Presseanmeldelse 24.07.2023. Vi har samlet gårsdagens høydepunkter for deg. Sjekk ut pressen vår

Presseanmeldelse 24.07.2023. Vi har samlet gårsdagens høydepunkter for deg. Sjekk ut pressen vår

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene våre lesere leste mest i går, 23.07. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Trafikkforsinkelser 24. juli 2023 i Vest-Pommern-provinsen. Hvor foregår veiarbeidet i dag?»

Ikke gå glipp av handlingen!

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

Pressemelding 24/07: ytterligere arrangementer

Nedenfor er de andre artiklene som fanget oppmerksomheten til leserne i går. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Kvinner fra Vest-Pommern-provinsen etterlyst av politiet. De kan være farlige! Sjekk ut den nye listen

Vestpommerns politi leter for tiden etter over 1500 personer. Det ble utstedt arrestordre for ulike forbrytelser. Vi søker også etter mer enn 100 kvinner. De kan være farlige. Sjekk ut den nåværende listen over ettersøkte kvinner i provinsen. Vestpommern.

📢 Slik bor Cezary Pazura med familien sin. En luksuriøs kjendiseiendom med basseng og strand er til salgs. Prisen blåste meg bort

Edyta og Cezary Pazurów eier ikke bare et hus i Wilanów, men også en luksuriøs eiendom i hjertet av Warmia. I et komfortabelt hus med svømmebasseng og privat strand hvilte de ofte sammen med barna når de profesjonelle pliktene tillot det. Edyta og Czarek Pazuróws unike eiendom har nettopp blitt lagt ut for salg. Se hvordan det koselige interiøret i kjendisenes hus og hager ser ut for over 6 millioner PLN.

📢 Her er de nye utgåtte produktene. MERK FØLGENDE! Se opp for GIS-advarsler! Ikke spis det, ikke kjøp det i Biedronka, Lidl og andre butikker

Dagligvarer fra de mest populære supermarkedene blir noen ganger trukket fra salg. Det øverste sanitærtilsynet advarer mot produkter som kan kjøpes i butikker som Lidl, Kaufland, Biedronka eller Rossmann. Finn ut hva du ikke skal spise og hva du skal kaste. Navn, batchnummer, produsent.

📢 Slike tilleggsavgifter gjelder på sykehus. Du må være forberedt på slike kostnader. Vi betaler ikke bare for TV-en. Du betaler ekstra for det

Det er ikke gøy å være på sykehuset. Alle prøver å ta vare på helsen så godt de kan, men noen ganger må vi bruke litt mer tid på sykehuset. Selv om dette oppholdet er finansiert av Nasjonalt helsefond, er det fortsatt ting og tjenester som pasienten må betale av egen lomme. Hvilke utgifter må vi forberede oss på? Lytte!

📢 Her kan du kaste gamle dokumenter og regninger. Hvor lenge skal dokumenter oppbevares? PIT, fakturaer, erklæringer, fakturaer. Se gjennom!

Å beholde gamle dokumenter kan være problematisk for folk som er organiserte og liker orden. Unødvendige papirer kan ta for mye plass og rote til skuffer hjemme. Det er verdt å gjennomgå det innsamlede papirarbeidet og kvitte seg med det som allerede har mistet sin relevans. Sjekk etter hvilket tidspunkt du kan kaste fakturaer, PIT-er, fakturaer og andre dokumenter.

📢 Tyver fra Szczecin er etterlyst av politiet. Vi publiserer bildet ditt [ZDJĘCIA] 23. juli 2023

Politiet i Vest-Pommern leter etter menn som er anklaget for tyveri. Noen står også overfor andre siktelser, inkludert innbrudd eller bedrageri. Kanskje du kjenner igjen en av disse personene? Vi presenterer ansikter, byer, for- og etternavn.

📢 14. siste pensjonisttilværelse! Sjekk hva pensjonen din blir etter valorisering 23. juli 2023

  1. og 14. pensjon vil også bli utbetalt til seniorer i 2023. Hva blir fordelen i år? Når får eldre «tretten» og «fjorten»? Vi vil forklare deg når tilleggspensjonen kommer inn på kontoen din.

📢 Elsker katten din deg? Hvordan kjenner du det igjen? Her er 10 bevis på kattekjærlighet 23.07.2023

Katter, akkurat som mennesker, har veldig forskjellige personligheter. Noen elsker å bli koset mens andre foretrekker å holde avstand til eierne til enhver tid. Det betyr ikke at kjæresten din ikke elsker deg. Det viktigste er at du lærer deg å lese følelsene til din pelskledde venn. Her er 10 bevis på at katten din elsker deg!

📢 Steder for helgen i nærheten av Szczecin. Her er interessante steder to timer fra Szczecin [ZDJĘCIA] 23. juli 2023

Szczecin og omgivelsene er rike på steder som er ideelle for en kort helgetur. Steder tilbyr ikke bare naturlige, men også arkitektoniske attraksjoner og perler. Både små landsbyer og større byer venter elskere av fotturer og korte turer, samt mange innsjøer, strender og skoger. Vi bestemte oss for å samle dem og presentere dem.

📢 Urbex i Vest-Pommern. Forlatte steder som tiltrekker seg eventyrere [LISTA] 23. juli 2023

Det blir varmere ute, og det inviterer ikke bare til å gå turer, men også til å begynne å utforske forlatte steder. Urbex blir stadig mer populært i Polen. Hvor kan du gjøre det i Vest-Pommern?

📢 Om en måned vil millioner av polakker tjene mer. Dette er et nytt tillegg til lønnen 23.07.2023

Minstelønnen i 2023 er allerede økt én gang, i januar. I mellomtiden har Arbeidsdepartementet siden juli forberedt en ny økning i minstelønnen. Den nasjonale minstelønnen vil bli hevet, noe som betyr at mange mennesker vil få høyere lønn. hvor mye blir det

📢 Fortuna for gamle sedler og mynter fra Folkerepublikken Polen. Hvor mye er de verdt i dag?

Samlere anser myntene og sedlene til Folkerepublikken Polen for å være ekstremt verdifulle. Noen unike stykker er verdt en formue. Hva påvirker deres samler- og markedsverdi? Hvordan kan du se at en bestemt seddel er veldig verdifull? For hvilke penger kan vi selge noen eksemplarer? Vi sjekker.

📢 Slik ser hotellrommene på Gołębiewski Hotel i Pobierowo ut. Det blir det største hotellet i Polen [ZDJĘCIA]

Hotellet i Pobierowo blir det største hotellet i Polen. Det blir et femstjerners hotell med fire parkeringsplasser, badeland, innendørs- og utendørsbasseng, SPA, restauranter og konferanserom, underholdningssoner, idrettsbaner, tennisbaner og klatrevegg. Anlegget inkluderer også bowlinghall, diskotek, biljardrom og teaterrom. Det sies å ha 1200 rom som kan huse mer enn 3000 mennesker om gangen. Gjester.

📢 Løp fra alteret fra disse kvinnene! Kvinner med disse navnene lager de verste konene. Se på listen 21.07.2023

Hver kvinne har egenskaper som er mer eller mindre ønsket av menn. Astrologer mener at det er navnet som kan påvirke om en kandidat passer for en kvinne. Du kan se den i galleriet vårt.

📢 Sail 2023 i Szczecin nærmer seg. Łasztownia vil bli en øy full av attraksjoner

Vi er bare en måned unna årets største seilbegivenhet. Sails 2023 nærmer seg med stormskritt. I august vil både Starówka-kaia og Chrobry-vollene fylles til randen, ikke bare med vakre skip, men også med attraksjoner.

📢 Disse kvinnene er de beste konene. Folk med disse navnene er gode partnere og koner. Betydning av navn 21. juli 2023

Her er en liste over kvinnenavn som er kandidater til den perfekte konen. Kjærlig, øm, følsom og samtidig en stor arrangør av hjemmelivet, husmor. Tror vi nå at navn har magiske funksjoner og kan definere en persons karakter? Sjekk ut listen over kvinner som blir gode koner.

📢 Denne trenden er ikke bare for 20-åringer! Barbie-antrekk tar moteverdenen med storm. Hva er Barbiecore?

Rosa i nesten alle nyanser, lateks, paljetter, miniskjørt og hæler, men også smakfulle sett eller originale kjoler… Barbies stil, kalt Barbiecore, har erobret moteverdenen og kjendisene. Produksjonen av filmen om den ikoniske dukken, samt fjorårets Valentino-show, brakte tilbake elementer fra tidlig 2000-talls mote, men denne gangen i en annen form. Se hvordan du bruker klær i denne stilen!

📢 Jakobsmessen i Szczecin har startet. Det er mange attraksjoner [ZDJĘCIA]

Under Jacobean Fair, som starter i dag, vil nesten 300 utstillere fra Polen og rundt om i verden presentere deilig lokal mat, håndverk og mange andre produkter. På programmet står også kunstneriske opptredener.

📢 Snart nye flyinstruksjoner fra Szczecin-Goleniów flyplass. Hvor vil du gå?

Fra flyplassen i Goleniów vil du snart kunne fly direkte til Italia, Hellas og Kroatia. Så til Spania, Danmark, Sverige og Norge. En forbindelse til Katowice og Rzeszów er planlagt fra polske flyplasser.

📢 Svigermor fra helvete! Kvinner med disse navnene blir de verste svigermødrene. Se på listen 21.07.2023

Svigermor, andre mor, elsket av noen og hatet av andre. Vitser om svigermødre er fortsatt blant de mest populære. Sjekk ut navnene på de verste svigermødrene i galleriet vårt.

📢 Barn med disse navnene er de smarteste. De vil vokse til fremtidige genier. Se på listen 19.07.2023

Når de velger et navn til et barn, sørger foreldrene for at det er vakkert, klingende og passer til etternavnet. Innser de at ved å ta et slikt valg bestemmer de også spedbarnets visdom? Sjekk ut hvilke barn som vokser opp til å bli ekte genier.

📢 Her er ditt feriehoroskop for 2023. Det vil være en spesiell tid for de fem stjernetegnene. Tre vil bli skuffet. Her er hva Samantha sier

2023-feriehoroskopet for alle stjernetegn ble laget av feen Samantha. For hvem vil månedene juli og august 2023 være heldige? Hvem vil møte problemene? Her er en ferieformue for stjernetegnene: Væren, Tyren, Tvillingene, Kreften, Løven, Jomfruen, Vekten, Skorpionen, Skytten, Steinbukken, Vannmannen, Fiskene.

📢 Strender nær Szczecin. Hvor finner du dem og hvordan kommer du til dem?

Zieliewo badeby ved Miedwie Lake eller Lubczyna badeby ved Dąbie Lake eller bare stranden ved Głębokie Lake – disse er velkjente, populære og ganske… overfylte steder. Vi har valgt ut 10 strender i nærheten av Szczecin som du kanskje ikke kjenner, og som vil tilby deg fred og ro.

📢 Sommer i Łasztownia. Fornøyelsesparken Holiday Park Szczecin har startet [ZDJĘCIA]

Med begynnelsen av ferien startet attraksjonene i Łasztownia i Szczecin – fornøyelsesparken Holiday Park Szczecin og med det Szczecin pariserhjul.

📢 En ny fornøyelsespark i Vest-Pommern. Hossoland er drager, havfruer, berg-og-dal-baner og karuseller. Sjekk hvordan det skal se ut [ZDJĘCIA]

Fire eventyrland, karuseller, multimediafontener, lekeplasser, serveringssteder og alt dette på 40 hektar i den vestpommerske kommunen Brojce nær Gryfice.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment