Home » Presseomtale 21.07.2023. Vi har samlet den viktigste informasjonen fra i går for deg. Hold deg oppdatert på arrangementer

Presseomtale 21.07.2023. Vi har samlet den viktigste informasjonen fra i går for deg. Hold deg oppdatert på arrangementer

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk artiklene som leserne våre leste mest i går, 20.07. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Trafikkvansker i provinsen?» Lublin 21/07/2023. Liste over aktuelle veireparasjoner og andre hendelser”?

Ikke gå glipp av handlingen!

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

📢 Avlinger og ødemarker i Biała Podlaska står i brann. Noen startet brannen. se videoen

PSP i Biała Podlaska mottok en rapport etter klokken 18 onsdag (19. juli) om brenning av korn og landbruksødemark nær ul. Terebelska. Den sannsynlige brannårsaken er en anmodning om å skyte fra ukjente personer.

📢 Hun mente det godt, det var omvendt – kvinnen mistet over 7000. zloty

62-åringen gikk inn på linken og tapte over 7000 PLN. Det hele startet med en ufarlig korrespondanse der en svindler som utga seg som datteren hennes ba offeret om økonomisk hjelp og betale regninger. Politiet oppfordrer til forsiktighet ved omgang med fremmede.

📢 PRL-treff. Disse spillene og lekene fra tidligere tider er veldig verdifulle! Sjekk prisene deres

PRL-leker anses som ekstremt verdifulle og populære. I tillegg er verdien av noen av dem overraskende. Akkurat som andre ting fra PRL. Barneleker selges i alle former og størrelser, og de som fremkaller en svunnen tid opplever noe av en boom. Derfor er det verdt å sjekke lagrene i kjelleren og på loftet. Hvem vet, kanskje finner vi verdifulle leker fra Folkerepublikken Polen. Å legge dem ut for salg kan være en veldig god idé. Og hvor mye kan de være verdt? Se!

📢 Hilser motoren med 1. liga. Motstanderen er Zaglebie Sosnowiec

Duellen med Zagłębie Sosnowiec vil ønske Motor Lublin-spillere velkommen til 1. fotballiga. Etter ti år vender hun tilbake til Lublin. Kampen starter klokken 20.30 på fredag.

📢 «Lublin har satt seg på engen» nær Czechowicz, og ungdommen vil sitte i det grønne hjørnet

Józef Czechowicz skrev «Lublin satt over engen», fra torsdag kan du sitte på Poetens plass i et nytt rom for ungdom med mer.

📢 «Kirken er mennesker». Vi snakker med ordfører Wiesław Pikuła om den ukjente historien til Cyców

Sjefredaktør Wojciech Pokora snakker med ordfører Wiesław Pikuła om hvordan Cycóws historie begynte og hvordan dens nåtid ser ut. Dette er nok en samtale som en del av vår sommer med bud-kampanjen.

📢 De hjelper med tunge ben og hevelser. Potente urter og kosttilskudd for sirkulasjon er allment tilgjengelig. De reduserer symptomene på iskemi

Symptomer som hevelse og smerter i lemmer, nummenhet og prikking, svimmelhet og tretthet er vanlige tegn på iskemi. Byrdefulle, helsefarlige problemer må lindres effektivt. Først og fremst er det verdt å velge naturlige metoder, som tilskudd med målrettede ingredienser og bruk av urter og superprodukter for blodsirkulasjonen. Se hva som bidrar til bedre blodsirkulasjon i bena og hele kroppen.

📢 11 av de vakreste byene i Europa du må besøke. En av dem ble fullstendig kopiert av kineserne, den andre inspirerte Walt Disney

En ferie i Europa er en mulighet til å besøke de vakreste og mest sjarmerende byene på kontinentet som vil overraske og glede mange av dere. Vi har valgt ut 11 destinasjoner fra Hellas, Italia, Spania, Tyskland og til og med Norge og andre land som er mest verdt å besøke denne sommeren. Finn ut hvorfor de er så spesielle og hvorfor de er verdt et besøk for å slappe av uten folkemengdene og høye priser.

📢 Denne gangen gikk det. Kommunestyrene i regionrådet sa «ja» til Opera 2.0

Det blir imidlertid et operahus i Lublin, om enn i en annen versjon enn provinsstyret opprinnelig forutsatte. Opera er ikke en fusjon, men en navneendring. Onsdag (19. juli) ble det vedtatt en resolusjon i provinsforsamlingen. 18 rådmenn stemte «ja», 12 avsto, det var ingen dissens.

📢 Han malte lysene fordi han ville være trendy. Nå skal han hente bevisene fra kommandoen

En trafikkstopp på en 33 år gammel kvinne hvis mann bestemte seg for å gjøre noen fancy modifikasjoner på en ny BMW, endte med at sertifikatet hennes ble inndratt. Frontlyktene ble offer for fantasien hans – han gjorde dem grønne. Selv om BMW skapte generell oppsikt, delte ikke den uniformerte mannen entusiasmen. Under samtalen kunne ikke mannen logisk forklare endringene som hadde skjedd.

📢 Flyplass henne. Union of Lublin – tredje tilnærming?

Marcin Nowaks (Żuk-Club) interpellasjonsoffensiv er i gang. Etter å ha hørt om parkeringsplasser på ul. Kowalska og offentlig transport til Kozłówka, nå er det på tide å gi Lublin lufthavn et navn. Både navnet og ideen er ikke noe nytt, da det er en tilbakevending til et initiativ fra flere år tilbake.

📢 De 7 verste frisyrene for modne kvinner. De legger til årstall og understreker mangler. Bedre gi henne opp

En frisyre kan vakkert understreke skjønnheten, formen på ansiktet og til og med figuren, men dessverre kan den også ha motsatt effekt, og understreker det vi prøver å skjule til daglig. I tillegg er frisyrer også underlagt mote og kan reflektere hvor mye vi vet om dagens trender. Lær hva du bør unngå som voksen.

📢 Hekseren som en Barbie-dukke? AI forvandlet Geralt og hans følgesvenner til ikoniske dukker

Kunstig intelligens forvandlet The Witcher-karakterene til ikoniske Barbie-dukker. Alt i anledning premieren på live action-filmen om kjente dukker og den nye sesongen av Netflix-serien. Ideen er litt snodig, men den fungerer, og slike dukker vil sikkert finne mange amatører. Se for deg selv.

📢 Polske stjerner fra familier med drikkeproblemer. De snakker om traumatiske opplevelser

De oppnådde profesjonell suksess, mange av dem bygde privatliv, men de fikk ikke den beste starten i voksen alder. Mange stjerner fra familier der alkohol var et problem, valgte å dele historiene sine i media. Dermed oppmuntrer de andre som befinner seg i en lignende situasjon og viser også at det ikke er noen skam å ta opp kampen for seg selv, for eksempel i form av terapi.

📢 Fiberhamp vokser nær Jantarowa. se bilder

Det mest kjente området i Lublin er mellom boligblokkene ved ul. Yantarova – det ble grønt. Og det er alt takket være hampen som vokser der.

📢 OBS, KONKURRANSE! Et symbol på hell og lykke. Presentasjon av den hvite storken

Sommerkonkurranse «Bogdanka nær naturen»! Vinn attraktive premier! Hver uke presenterer vi en art fra dyreverdenen og fra planteverdenen. Du finner alle tipsene for å håndtere emnet i Kurier Lubelski – både i den trykte versjonen og på nettstedet www.kurierlubelski.pl. I tillegg forbereder vi videoer for deg som visuelt presenterer de presenterte artene. Konkurransen er åpen for barn og unge i alderen 6 til 16 år fra Lubelskie Voivodeship. Vær der og fordyp deg i naturens fascinerende verden! Oppdag mysteriene til dyr og planter, undersøk kunnskap og vinn belønninger.

📢 Fottur til Beech Berdo i Bieszczady-fjellene. Det kan du ikke glemme

Dette er utvilsomt en av de vakreste turstiene i Bieszczady-fjellene og i hele Polen. Fra Muczne-siden tar oppstigningen cirka 1,5 time, og da kan vi – allerede på fjellbeitet i de øvre delene – gå Himmelstien i over en time. Dette er sannsynligvis den enkleste måten. Fordi vi også kan bestige dette pittoreske fjellet fra siden av landsbyen Widełki eller for eksempel fra siden av Krzemień eller Tarnica. Disse veiene er imidlertid lengre og litt mer krevende. Bukowe Berdo er imidlertid nydelig i alle versjoner!

📢 Det er nesten et «måne»-landskap. Steinbruddet i Józefów er en av de mest interessante attraksjonene i Roztocze [ZDJĘCIA]

Dette stedet er unikt. Der kan du se dype, pittoreske daler og rene vegger, over hvilke min staselige furuer. Noen mennesker forbinder dette landskapet med … Midtøsten. Andre sier det er «måne» eller ørken. Det var ikke for ingenting at polske soldater som var utplassert i Afghanistan øvde her i 2008.

📢 20 ord du trenger å vite hvis du er fra Lublin. Sjekk om du vet hva de betyr!

Bor du i Lublin-regionen? Da bør du kunne disse ordene! Våre regionalisme kan overraske mange turister. Sjekk hvilke ord fra Lublin som ikke er forståelige for innbyggere i andre regioner. For å se hvilke Lublin-ord som gjør noen innbyggere i Krakus eller Warszawa svimle, klikk på «Se galleri»-knappen og flytt bildene til høyre – trykk på pilen eller «NESTE»-knappen.

📢 Forlatte palasser, hus og herskapshus i Lublin-regionen. Har tiden stått stille i dem? Se på disse bildene

Dette er ikke stillbilder fra skrekkfilmer, disse forlatte herskapshusene, palassene og husene er virkelig i Lublin-regionen! Noen av interiørene deres ser ut som om eierne plutselig forlot dem, andre gir bare et glimt av hvordan de kunne ha sett ut i sin storhetstid takket være detaljene fanget på bildene. Med tillatelse fra LOST PLACE LUBLIN viser vi deg noen fantastiske steder i vår region som vil gi gåsehud til mange våghalser. Er du en fan av Urbex? Sørg for å sjekke ut dette galleriet! Klikk på Vis galleri-knappen og flytt bildene til høyre ved å klikke på pilen eller NESTE-knappen.

📢 TOP 15 vakreste kirker i Lublin. se bilder

Kirker er en integrert del av Lublin-landskapet. Og selv om det er mange av dem, kan du finne noe spesielt i hver av dem. Denne gangen kikket vi inn i arkivet vårt, og i galleriet nedenfor har vi satt sammen de subjektive TOP 15 vakreste kirkene i Lublin – de som er spesielt utmerkede av sin arkitektur. Klikk på «Vis galleri»-knappen og flytt bildene til høyre – trykk på pilen eller «NESTE»-knappen.

📢 20 beste psykiatere i Lublin. pasienter anbefaler dem

Depresjon, søvnløshet, nevroser, avhengighet – pasienter kommer blant annet til en psykiater med disse problemene. Hvem er verdt å be om hjelp i Lublin? På Znany Doctor-portalen presenterer vi rangeringen av psykiatere basert på pasientenes meninger.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment