Home » Publikum minker, Cyril Lignac har sparket showet sitt «Tous en cuisine»? Norbert Tarayre på møtet

Publikum minker, Cyril Lignac har sparket showet sitt «Tous en cuisine»? Norbert Tarayre på møtet

by Gunnar Garfors

Stjernen i den første fengslingen, Cyril Lignac var i stand til å redde hverdagen og moralen til franskmennene med sitt splitter nye program «Tous en cuisine». Siden den gang har han kommet tilbake med Jérôme Anthony når muligheten byr seg: sommerferier, fester på slutten av året …

Showet har kjørt for fullt på M6 siden 6. desember. Med nye gjester og flere deilige oppskrifter enn noen gang, har Cyril Lignac nok en gang klart å vinne over så mange kokkespirer som mulig. Sistnevnte tiltrekker seg imidlertid ikke like mange følgere som ved det første møtet i mars 2020. Faktisk forførte kokken denne mandagen 27. desember 1,31 millioner seere, mens sju dager tidligere hadde 1,42 millioner samlet seg foran skjermen . Det som gjenstår en veldig, veldig, veldig positiv publikumsandel! Men ville det fortsatt være på tide å gi fakkelen videre? Det ser sånn ut.

Denne uken ønsket Cyril Lignac Ophélie Meunier velkommen til torske- og grønnsakskake, deretter kokettene til viltstek med tyttebær og en norsk omelett med mandler. Denne onsdagen er det minister Marlène Schiappas tur til å lage mat live. Og så ? Cyril Lignac blir på M6 for å forberede seg til nyttårsaften og for å avslutte ferien. Men fra 10. januar må han gi fra seg setet.

Ingen tvil om å overlate showet ditt til en annen kollega. Men Cyril Lignac må tilbake til sitt daglige kjøkken og forretningsmann. Så før du kommer tilbake for nye oppskrifter, er det Norbert Tarayre, ved roret til det beste bakeriet i Frankrike, som skal fungere på M6.

Vi gleder oss til å finne showet igjen!

Også å se:

You may also like

Leave a Comment