Home » R. Karbauskis: Oppsigelsen til to ministre er tomme

R. Karbauskis: Oppsigelsen til to ministre er tomme

by Thure Lindhardt

Algi, hva lager du her?

Hva mener du med «ministre som bryr seg om sin velferd»? Personlig? Kunne vært? :))) OG Litauen ville bli truet med ENORME bøter!!! Hva skulle betales, ikke av de som «tok seg av velferden» og kanskje til og med stoppet sosialhjelpen :))) VI VILLE BETALE OSS, lønningene våre, pensjonene våre, skatter, uføretrygd, barnetrygd osv. HVORFOR? Hva ser du på som «velstand» for Litauen eller dets folk?

ALGIS

ALGIS-portrett

Ministrene var bekymret for velferden til LITAUEN og EU og USA gjorde ingenting til rett tid og USA ønsker nå å lage glør med litauiske hender.

Rutius

Portrett av Rutius

Og hvorfor kan ikke russerne styre Hviterussland? Og hvorfor innfører USA sanksjoner mot Russland mens russisk-amerikansk handel slår rekorder?

mening

Meningsportrett

Denne skandalen er satt til å privatisere jernbanen i en konservativ drøm som jeg tror snart vil gå i oppfyllelse

hvilke statsråder

Hva er portrettene av ministrene?

dette er oppsigelser

Tručyzna, ingen tenkning, bare slagord?

Tručyzna, ingen tenkning, bare slagord?  portrett

RĖMĖ LIETUVOS selskap !!!! De som har rett til å operere på Litauens territorium og overholde lovene i LITAUEN !!! Tručyzna er du syk og forstår ingenting?

Tručyzna, vær briljant når det kommer til internasjonale spørsmål

Tručyzna, blunk til internasjonale portretter

Først av alt må det forklares at den litauiske jernbanen ikke er underlagt noen sanksjoner i USA .____ Bukaproti, hviterussisk gjødsel er kjøpt av USA, et norsk statsselskap, en NATO-partner !!!! Hvorfor ikke holde dem ansvarlige for kjøpet? Jeg forstår at du bare ønsker Litauen uflaks, konkurs eller gjeld? som søker sammenbruddet av Litauen, bare de som hater Litauen og dets folk. Von er på vei til fienden til Litauen. Avslørt, du bør bry deg om vsd.

ilvinas Ručys

Portrett av Žilvinas Ručys

karbauski forteller meg hvem som var og er de hviterussiske eierne? Hva eier hviterussiske innbyggere og eksisterende aksjonærer i Litauen? Hvem støttet og hvor mye støttet ditt bondeparti dem i de nevnte sakene? Hva fikk du for økonomisk støtte? Hvilke selskaper er og er delvis eid av hviterussere og russere i Litauen?

JEG SA I BEGYNNELSEN … l

JEG SA I BEGYNNELSEN ... l portrett

Her og for pinnsvinet var det tydelig at dette var nok en røyk fra landsbergerens øyne. Litauens skitne feil ville vise våre Gabriuks «rettferdig», «demokratisk», «ærlig» … Ikke de tidene da slike triks vil gå over. Dere vil bare få det motsatte resultatet, sjofele propagandister.

Jeg mener er du seriøs?

Jeg mener er du seriøs?  portrett

Boblen ble blåst opp og skadet av ministrene for de liberale konservative !!!! Synes du synd på Litauen med en slik ledelse?

Tručyzna, vær briljant når det kommer til internasjonale spørsmål

Tručyzna, blunk til internasjonale portretter

Total åpenhet … fui …. Les andre tekster hvis du kan …. kontrakter fra 2014 !!!! LANGSIKTIG. Bukena, «bøndene» hadde ikke makten enda….og begynn bare ikke å bli sint på KBG eller 6-måneders kontrakter :)) Selv langsiktige TV- eller telefonkontrakter har en annen pris.. Desperat, desperat, men kanskje syk?

jeg tror

Tenk portrett

Jeg forstår, i henhold til min sunne fornuft, at sanksjonene som amerikanerne kunngjorde kun gjelder det amerikanske markedet, oppriktighet og samvittighet.

ilvinas Ručys

Portrett av Žilvinas Ručys

ja, fordi de ikke handlet mot Litauen og Europa. Svaret her er en 4-års kontrakt med Deutsche Bahn, og la oss se på hva du gjør, hvem din sponsor er og deres forhold til Lukashenko: les et par LRT-ARTIKLER og alt vil være klart, og det kreves en ny studie på personen som ba om pengene. 1. Statsadvokatembetet er interessert i bomiljøet til en kjent forretningsmann. 2. Ikke bestridelig. Dom: Med støtte fra bøndene var IU blitt en offentlig person. 3. LRT-forskning. Suksessen til gründerne som støttet Vaitkai-valget i havnen: forbedring av forretningsforholdene, land uten anbud og vunne kjøp. LOV FOR Å FORHINDRE HVASKVASKING OG TERRORISMEFINANSIERING

Jeg er enig –

Og jeg tror det - et portrett

Vanlig røykdis, beklager, men jeg finner ikke et mer passende ord for «tosk» …. Total manglende evne til å styre staten, manglende evne på eget felt, manglende evne til å ta beslutninger med konsekvenser … manglende evne til å ha konsekvenser for For å forutsi Litauen, folk …. Regjeringen …. Oppsigelser bør starte med statsminister Šimonytė …. «jernbanene» er et delvis statseid selskap, så å ikke vite HVORDAN selskapet «fungerer» er uakseptabelt og uansvarlig.

meg

Jeg er et portrett

løftene de gir er en bløff, en fryd for øyet

KUBILIUS –

KUBILIUS - portrett

JURIDISK MILJØ – dette er kontraktene som er signert av de litauiske jernbanene. Og nå har det som skjedde 8. desember endret det internasjonale politiske miljøet, amerikanske sanksjoner har trådt i kraft, men DE ER BARE GYLDIG I DET AMERIKANSKE TERRITORIET, mens det juridiske miljøet i Litauen ikke har endret seg i det hele tatt – det er ingen sanksjoner som ville la Litauen stoppe enhver transitt veldig enkelt. Har ikke sett disse kontraktene på dette tidspunktet, jeg tror det er ett poeng angående force majeure som kan defineres annerledes. Det vi ser nå er kanskje greit, tror jeg, i det minste har noen ministre kunngjort at de trekker seg, det er en enorm politisk krise, det er en omdømmekrise i Litauen. …., – sier A. Kubilius.

Spesielt for kjedelige patrioter

Et portrett av en spesielt frittalende patriark

Les hva den konservative Kubilius sier :))) Bare din sløvhet ser ikke ut til å få oss til å forstå hvilken desperat regjering av PIŠ og dens ministre 🙂 Det er ingen kompetanse – det juridiske miljøet i Litauen er undervurdert, enorm skade på omdømmet !! ! Sanksjoner fungerer bare i AMERIKA! Alt. Ja, de liberal-konservative velgerne er uvitende og uutdannede unge zombier … forstår det ikke …

er og vil IKKE være

det blir ikke noe portrett

en tom person som bare snakker for å snakke, også som har forlatt Seimas i det hele tatt …… som Carba (

Karbauskis er en smart mann

Karbauskis er portrettet av en smart mann

Spesielt har ministrene ingen fullmakter, siden det eksisterende JURIDISKE miljøet er kontraktene som er signert av de litauiske jernbanene. Og nå har det som skjedde 8. desember endret det internasjonale politiske miljøet, amerikanske sanksjoner har trådt i kraft, men DE ER BARE GYLDIG I DET AMERIKANSKE TERRITORIET, mens det juridiske miljøet i Litauen ikke har endret seg i det hele tatt – det er ingen sanksjoner som ville la Litauen stoppe enhver transitt veldig enkelt. Har ikke sett disse kontraktene på dette tidspunktet, jeg tror det er ett poeng angående force majeure som kan defineres annerledes. Det vi ser nå er kanskje greit, tror jeg, i det minste har noen ministre kunngjort at de trekker seg, det er en enorm politisk krise, det er en omdømmekrise i Litauen. …., – sier A. Kubilius.

Anonym Pydarui

Portrett av den anonyme Pydar

«The Great Charter of Freedoms garanterte at ingen fri person kunne gjentas to ganger for samme forbrytelse.»

Jeg bare synes.

Jeg bare synes.  portrett

Til hvem, til hvem skal Karbauskis tie. Hvordan du skulle begrave Landsbergiene og Gabriel til skolen. Du har invitert til revisjon. Og hva han fant. ? Og ingenting. Jeg har lest hele revisjonsrapporten og alt er korrekt. Jeg tror ikke eksamenen du bestilte var løgn. Det må statsrådene jobbe med.

Taliban

Taliban-portrett av kvinner

som du har snakket med før, men det er bedre for deg å tie enn Kreml

You may also like

Leave a Comment