Home » Racibórz OWL inviterer deg på ferie – Racibórz Internettportal

Racibórz OWL inviterer deg på ferie – Racibórz Internettportal

by Connie Nielsen

Korteksperimenter, kreative workshops, leksjoner med Harry Potter, Minecraft offline eller lage brettspill – OWL har forberedt flere attraksjoner for høytiden.

Sonen for oppdagelse, fantasi og aktivitet i Racibórz inviterer deg til å besøke. Det første rommet er en utstilling bestående av utstillinger der ulike fenomener er skjult. Gjestenes oppgave er å oppdage disse fenomenene. I det andre rommet, kalt Maisternia, er det bokser med oppgaver som kan gjennomføres uten guide. Der kan du lage en gjenstand som må flyte i vinden, en bro som en bil kjører over, eller en hinderløype på en stor vegg. Majsternia er et rom for fri skapelse der mottoet er «Du tenker bedre enn du tror». I løpet av ferien koster en rabattert billett for barn 5 PLN.

– Reklame –

I ferien tilbyr SOWA tilleggsaktiviteter for barn og unge. Alle attraksjoner inkludert i billettprisen.

En forutsetning for å delta på kurs er kjøp av en rabattert OWL-billett, som koster PLN 5 i ferien. Påmelding er nødvendig for alle kurs. Antall plasser er begrenset. SOWA forbeholder seg retten til å endre programmet. For registrering og informasjon, ring 798 386 894 eller e-post: [email protected]

I tillegg kan du delta i den kvalifiserte konkurransen «Wierszyk o OWL» for det mest interessante diktet om oppdagelsessonen for fantasiaktivitet for barn i alderen 6-9 og 10-12 år. vedtekter.

utg. /kp/

– Reklame –

You may also like

Leave a Comment