Home » Robs Group Logistic planlegger å gå inn i blant annet Norge, Nederland, Belgia og Danmark – Inwestycje.pl

Robs Group Logistic planlegger å gå inn i blant annet Norge, Nederland, Belgia og Danmark – Inwestycje.pl

by Gunnar Garfors

Robs Group Logistic (RGL) planlegger å gå inn i nye utenlandske markeder, inkludert Norge, Nederland, Belgia og Danmark, kunngjorde selskapet. For tiden opererer selskapet utenfor Polen i Sverige, hvor det genererer rundt 75-80 % av omsetningen.

«Vi er interessert i ytterligere ekspansjon og geografisk diversifisering av aktivitetene våre. Neste år vil vi definitivt inn på det norske markedet. Vi er i samtaler med vår svenske entreprenør for å gjennomføre flere prosjekter i Norge. Vi ser potensiale i Finland. I tillegg vil vi definitivt ønske å åpne opp det belgiske markedet. «Vi ønsker virkelig å bli mer synlige på det polske markedet og utvikle det tyske markedet mer,» sa president Robert Dąbrowski i uttalelsen.

Selskapet er allerede tilstede på det tyske markedet, og selger nye og brukte hyller for lokale og nasjonale entreprenører.

«Ved å levere brukte og delvis nye stativer bygger vi vårt merke i Tyskland. Vi utvikler samarbeid med lokale og nasjonale partnere. Høsten i år planlegger vi et møte med tyske forretningspartnere for å utdype det eksisterende samarbeidet og øke salget. Vi håper at disse møtene vil føre til flere prosjekter neste år, la presidenten til.

På den annen side har selskapet, sammen med sin partner Sunsol, til hensikt å snart tilby byggeløsninger for solcelleanlegg på det svenske markedet, som representerer en ekstra inntektskilde.

Robs Group Logistic tilbyr montering, demontering, ombygging og service av reoler til høylager. Selskapet er notert på NewConnect-markedet. I 2022 oppnådde selskapet en omsetning på PLN 22,5 millioner.

Kilde: ISB Nyheter

You may also like

Leave a Comment