Home » Roland Garros: Alexander Zverev frykter «svært alvorlig skade» – Nyheter

Roland Garros: Alexander Zverev frykter «svært alvorlig skade» – Nyheter

by Gabriel Scott

«Det ser ut som en veldig alvorlig skade, men legene analyserer den fortsatt,» sa Zverev i en video som ble lagt ut på Instagram fredag ​​kveld.

Spillet ble stoppet på slutten av andre sett. Han vant den første etappen 7: 6 (10: 8), og forsvarte fire sett mot en 2: 6-score i tie-break. Andre sett var uavgjort 6-6.

I kampen på slutten av den 12. kampen i denne kampen forsøkte tyskeren å gripe en hardt slått ball og sette en feil fot i fullt løp. Det var umiddelbart klart at dette var en alvorlig sak. Den olympiske mesteren i Tokyo skrek og rykket av smerte. Medisinske tjenester dukket umiddelbart opp ved siden av ham, i tillegg til en bekymret Nadal.

Zverev forlot retten i rullestol. Etter noen minutter kom han tilbake på krykker og gratulerte Nadal med seieren.

I finalen søndag møter Nadal nordmannen Casper Ruud, som slo ut Hubert Hurkacz i 1/8-finalen. En tennisspiller fra Mallorca, som feiret sin 36-årsdag fredag, skal kjempe om den fjortende tittelen på tennisbanene. Roland Garros.

****

Lørdag blir amerikanske Cori Gauff rivalen til Iga Świątek på tennisbanene i finalen i Grand Slam-turneringen i French Open. Roland Garros. Den 18-seedede tennisspilleren beseiret Italias Martina Trevisan 6-3, 6-1 i torsdagens semifinale.

Iga Świątek – Cori Gauff i finalen i French Open. Når og når Roland Garros finale?

Finalen i Iga Świątek vs. Coco Gauff starter lørdag kl 15:00 og sendingen av spillet vil være tilgjengelig på Polish Radio First Channel. Studioet vil bli administrert av Filip Jastrzębski, Cezary Gurjew vil være på stedet.

Kampen mellom polakken og amerikaneren finner sted i Paris på Central Court. Philip Chatrier.

konkurranse på domstolene Roland Garros varer til 5. juni. Det er allerede den 121. utgaven av denne prestisjetunge konkurransen. Premiepotten er på 43,6 millioner euro.

Martina Navratilova berømmer Iga Świątek


Les også:

You may also like

Leave a Comment