Home » Rollespill i Kaunas: torden, internett og andre guder

Rollespill i Kaunas: torden, internett og andre guder

by Connie Nielsen

2022 Den 19.-23. januar vil Kaunas være fullpakket med arrangementer og året for tittelen Europeisk kulturhovedstad vil offisielt åpne.

22. januar slutter Kaunas distriktsbibliotek seg til «Rebellion»-delen av åpningsprogrammet «Kaunas – Europeisk kulturhovedstad 2022» med prosjektet «Kaunas Beast Brotherhood» og inviterer deg ikke bare til åpningen av utstillingen med mytiske skapninger, men også til rollespill.

Hva å forvente Nordic LARP er et rollespill der alle har mulighet til å legemliggjøre karakterer og oppnå mål i sosiale situasjoner. Det er mye kommunikasjon, litt skuespill, men ikke bekymre deg – du trenger ikke å være skuespiller. Det er viktig å være med og la historien gå videre.

Så 22. januar. Klokken 12 inviterer arrangørene til et komisk sosialt drama om de baltiske gudene i vår hverdag. Glemt og utdatert vil de prøve å finne løsninger og tilpasse seg den moderne verden. Men som alle guder, ikke gå glipp av muligheten til å forklare forholdet.

Om moderator

Andrius Ūdra – Nordic LARP (Live action rollespill) Utvikler av eventyrspill. Han har utviklet spill i ni år og deltar på internasjonale festivaler (Estland, Danmark, Norge, Hviterussland, Litauen). Laget over ti opphavsrettsbeskyttede spill. Kaunas 2022 har laget et manus spesielt tilpasset de baltiske gudene for spillet.

registrering HER. Arrangementet finner sted på K. Donelaičio St. 8, IIIa. i arrangementssalen.

You may also like

Leave a Comment