Home » Russland. Innreiseforbud for lastebiler fra EU fra 10. oktober. Det finnes unntak

Russland. Innreiseforbud for lastebiler fra EU fra 10. oktober. Det finnes unntak

by Gunnar Garfors

Som «Rzeczpospolita» skriver, Russiske myndigheter reagerer på dette EU-vedtak fra april som forbyr innkjøring av lastebiler fra Russland og Hviterussland til EUs territorium. «Listen over varer inkluderer 58 varer som europeiske transportører fortsatt kan importere til Russland uten omlasting. Fritakslisten omfatter i tillegg til mat også drikkevarer, medisiner og kunstgjødsel, parfyme, glass, keramikk, plast, maskiner og elektronisk utstyr, bakkekjøretøyer og deres deler, prevensjonsmidler og tobakk» – leser vi.

Resten av artikkelen under videoen

Se også: Landsbyen krangler om Putin. Finnene er delt av grensen

Ingen lastebiler fra EU kommer til Russland

En raskere innføring av innreiseforbud for lastebiler fra EU til Russland avvist av det russiske industri- og handelsdepartementet. «Det er interessert i varer levert til Russland fordi det trenger en enorm mengde moderne utstyr, samt reservedeler, inkludert de fra EU», skriver Rzeczpospolita.

I følge loggen er det fortsatt noen før Russland innfører motsanksjoner Et betydelig antall europeiske logistikkere har sluttet å jobbe med russiske kunder. – Andelen til EU-bedrifter i transport av varer oversteg ikke 30-40 %. – sier Kiril Latinsky, kommersiell direktør for SOTA Logistic. – Antall flyselskaper som reiser inn i Russland har gått ned. Noen europeiske selskaper har tilpasset seg kravene til vestlige land når det gjelder etterlevelse av sanksjoner, andre, uten å vente på restriksjoner, har selv stoppet leveranser til Russland – legger han til.

Vurder kvaliteten på varen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

You may also like

Leave a Comment