Home » Schumacher hyllet: Kone i tårer

Schumacher hyllet: Kone i tårer

by Thure Lindhardt

Formel 1-legenden Michael Schumacher ble i forrige uke hyllet for sitt engasjement for sitt hjemlige territorium Nordrhein-Westfalen. Det var nær hjemmet for familien.GIFTE: Corinna Schumacher (t.v.) og Michael Schumacher (th) har blitt hektet fra rundt 1995. Ser for seg her sammen på en tilstelning i 2010. Foto: Jens Kalaene/AFP/NTBMichael Schumacher, som var oppvokst i det beskjedne samfunnet Hürth i Nordrhein-Westfalen, ble i forrige uke hyllet for sitt engasjement for den tyske staten.

– I dag hedrer vi Michael Schumacher utenfor kjappebanen. Han var en person med et stort hjerte og en som generelt syntes det var viktig å ta hensyn til andre, sa statsminister Henrik Wüst under gudstjenesten.

– Schumacher har konsekvent passet på menneskene som sliter. Han har bistått med svært liberale gaver – generelt fredelig, fortsatte han. Schumachers betydelige andre, Corinna, og jenta, Gina, anerkjente æren for hans skyld. Etter foredraget ble lobbyen lastet opp med en dypt inderlig applaus, som fikk Corinnas tårer i øynene. En kontaktfunksjon i Köln for å respektere Michael Schumachers utrolige yrke og gode saksarbeid med Corinna, Gina og statsminister Henrik Wüst. Jeg møtte Michael for ganske lenge tilbake i Ferrari, hvor han opplevde fantasien sin og ga glede til millioner, skrev han på Twitter etter møtet.

Siden Schumachers grufulle uhell i 2013, er det ikke så mange ferdigheter som skjer med den forrige Ferrari-sjåføren.

Schumacher opplevde en alvorlig hjerneskade i et skiulykke i de franske alpene, og fra det tidspunktet har det utrolig nok ikke dukket opp et enslig bilde av ham. Årsaken er at familien har ekstremt strenge retningslinjer om hvem som har lov til å se German.I forbindelse med en Netflix-fortelling om Formel 1-legenden i fjor, uttrykte hans bedre halvdel Corinna:

– Det er klart jeg savner Michael konsekvent. Meg, likevel barna, hele familien og alle rundt ham. Uansett er Michael der. Unik, uansett hvor han er der, og det styrker oss.

You may also like

Leave a Comment