Home » Tanita Tikaram, Bajm, øl, tatovering, film og teaterfestivaler

Tanita Tikaram, Bajm, øl, tatovering, film og teaterfestivaler

by Catherine Monroe

Å, det er lenge siden en uke var så fullpakket med alle slags attraksjoner. Bokstavelig talt alle vil finne noe for seg selv – fans av musikk, film, teater, sport eller håndverksøl. Det er mer til alt dette St Dominica. Det skjer i Tricity. Hvis noen ønsker å bruke de fleste attraksjonene, kan de gå tom for tid eller luft.

Gratis arrangementer den kommende uken

konserter

Det er ikke lenge siden det ble så mange konserter på en uke. Det var en tid da nesten hver uke så slik ut. Det er fint å se. Du må virkelig tenke på hva som er den beste måten. Denne uken venter spesielt på musikkfans Dames jazzfestival i Gdynia musikkteaterhvor de vises, for eksempel Tanita Tikaram, Rebekka Bakken hvis Grażyna Łobaszewska.

Også en veldig rik kalender med sommerspenning på Electrician Street. Du vil dukke opp der Daria Zavialov (i B90, billettkonsert), Margaret, Nath og nasjonal (Drizzly Grizzly vil være vert for begge rollebesetningene.) skogopera han har ikke gitt opp i det siste heller. Denne gangen kommer den på lørdag Beata Kozidrak med Bajm Bandog spille på mandag Cortez med Mitch & Mitch. Det nærliggende Lasy-rommet vil være vert for en duo Avi x Luis skurk.

De vil også vises i Tri-City Ania Wyszkoni (Tarasy Amphitheatre i Aqua Park i Sopot), ukrainske rockere fra Uten Obmeschen (B90) eller en kjent produsent Herr. Polen (Utkast Brzezno).

Konsertserien Nowe Idzie Od Morza i Leśny-teateret starter også. Bandene skal opptre på scenen torsdag 4. august Bastard og Sutarisom sammen presenterer grenselandets musikk. I dette prosjektet refererer de til folkloren i Polen, Litauen og Hviterussland. Resina og Mitch & Mitch har også hovedrollen som en del av August-serien.

kino og teater

Kinofans bør være forberedt på dette denne uken Octopus Film Festival, som er en sjangerkinofestival. Arrangementet utvikler seg gradvis og har allerede definitivt kommet inn i kulturkalenderen til Tri-City. Det blir også show som en del av «Oktopus». VHS-helveteså veldig merkelige produksjoner som knapt noen har hørt om.

I uken som kommer er teatret fremfor alt en annen utgave Shakespeare-festivalen. Seerne kan se programmer fra Italia, Danmark, California, Tsjekkia, Norge og Polen. På programmet står for eksempel VR «Hamlet», en begravelsesmusikal, danseteater og prosjekter fra grenseområdene til ulike kunstarter.

Teaterfans som leter etter noe annet enn en moderne versjon av Shakespeare, har også mange andre alternativer. Fremfor alt Teater i skyenedet vil si et skue med en ekstraordinær Outlook på Olivia Star – der kan du se humorforestillingen «Kvartett for fire skuespillere». De vil også opptre på Atelier Theatre som en del av den 29. teatersommeren i Sopot Hanna Banaszak og Magda Umer. Og vil du le litt, kan du besøke Artur Barcisios show, som finner sted i Gdynia Port Concert Hall.

I byen, sport, kunst

Hva med byen? Fremfor alt Håndverksølfest ved Royal Rifle Factory ved ul. Łąkowa. Denne helgen tappes 100 øl fra 11 ulike bryggerier fra 40 tapper. Arrangementssonen er delt inn i fire sektorer, hver egnet for ulike typer øl, noe som gjør det enkelt å finne frem. Det blir den desidert mest sofistikerte utgaven av denne ølfestivalen. Hva annet? Gdansk tatoveringskonvensjon, dette er en tatoveringsferie. Det er verdt å huske at tradisjonen for denne begivenheten ble født i Gdańsk. De ble oppfunnet av Marcin Pacześny fra Zajawa Tattoo. Det har blitt arrangert årlig siden 2009, og i andre polske byer i flere år. Tatoveringer, musikk, opptreden – som alltid er det mye å se.

De som ønsker å bruke tid aktivt kan gå til Podwórko.art na Turnering i caps. For mange vil det være en retur til en bekymringsløs barndom. Løpere vil gjerne delta 28. St. Dominicasom vil finne sted i hjertet av hovedstaden Gdańsk.

Fansen kan gå Sopot Beach Rugbyå se rugbykampen i sanden. Men det er utvilsomt ukens viktigste idrettsbegivenhet kamp på torsdag Kvalifiseringsrunde til European Conference League. Lechia GdanskEtter en målløs uavgjort i Wien, kjemper Rapid-laget i Polsat Plus Arena om en historisk inntreden i den tredje elimineringsrunden og samtidig for elimineringen av den høyere rangerte konkurrenten.

stykke

En av de mest interessante utstillingene verdt å besøke er «verft«i ECS presenterer historien til dette stedet. Det vil også være en utstillingsåpning på Baltic Sea Cultural Center.»resirkulering upcycle. 30 år med NCK«Det er en dokumentasjon av det fargerike livet til denne institusjonen. En maleriutstilling vil finne sted i plenum Mateusz Kubiaksom vil bli kombinert med levende musikk og en pop-up-butikk av fellessamlingen til Kubiak og Chaos Gone Global vil dukke opp der. Det vil også finne sted en workshop i plenum torsdag tilpasse klærsom – som det viser seg – også kan være kunst og ha betydelig kunstnerisk verdi.

You may also like

Leave a Comment