Home » Skihopp INNSBRUCK 04/01/2023 RESULTATER. Dawid Kubacki triumferer over Halvor Egner Granerud! Kamil Stoch like bak pallen

by Connie Nielsen

Skihopp INNSBRUCK RESULTATER direkte. Verdenscup i Innsbruck 4. januar 2023 vant Dawid Kubacki konkurransen i Innsbruck som en del av Four Hills-turneringen. Andreplassen gikk til Norges Halvor Egner Granerud, som er leder for hele turneringen. Kamil Stoch og Piotr Żyła var også på topp 10 i konkurransen. Spørsmålet om seier i Four Hills-turneringen avgjøres ved konkurransen i Bischofshofen fredag ​​6. januar 2023.

World Cup i Innsbruck 2023 (01/04/2023) Kubacki har vunnet og begynner jakten på Graneruda!

Dawid Kubacki vant verdenscupkonkurransen i Innsbruck, som er inkludert i totalstillingen i Four Hills-turneringen. Dette betyr at Halvor Egner Granarud, vinneren av Oberstdorf og Ga-Pa, ikke vil være en av de hopperne som har vunnet hele Four Hills-turneringen og ennå ikke kan være sikker på å vinne hele syklusen.

Den første serien med konkurranser i Innsbruck, innebygd i Four Hills-turneringen, gikk fantastisk for polakkene. Dawid Kubacki ledet klart med 127 meter og – det som er viktig – 12,8 poeng foran sjette nordmannen Halvor Egner Granerud. Tredjeplassen gikk til Kamil Stoch (127 meter), polakkene ble skilt av sloveneren Anze Lanisek.

I finaleserien gjorde imidlertid Granerud et flott hopp på 133 meter og ledet til Kubacki dukket opp ved innløpet. Under dårligere forhold hoppet polakken 121,5 meter og ledelsen fra første runde var nok til å vinne i Innsbruck. Kubacki fikk 3,5 poeng på Graneruda i Four Hills-turneringen. Stoch avsluttet konkurransen på femteplass og Żyła på tiendeplass.

VM i Innsbruck 2023. Kubacki og Stoch dominerte kvalifiseringen!

Dawid Kubacki vant kvalifiseringen til verdenscuppen i Innsbruck som en del av Four Hills-turneringen, Kamil Stoch tok andreplassen. Det var en flott prestasjon fra spillerne våre. Alle våre representanter har kvalifisert seg til konkurransen. Lederen for Four Hills-turneringen, Halvor Egner Granerud fra Norge, ble kun nummer 13.

Stavepar i KO-systemet på stevnet i Innsbruck: Piotr Żyła (Polen) – Naoki Nakamura (Japan), Danił Wasilyev (Kasakhstan) – Paweł Wąsek (Polen), Jan Habdas (Polen) – Kamil Stoch (Polen), Stefan Hula (Polen) – Dawid Kubacki (Polen)

Det er planlagt en individuell konkurranse i Innsbruck, som arrangeres onsdag (4. januar 2023).

På onsdag individuell konkurranse starter klokken 13:30 Sendes av TVN og Eurosport 1.

OG hvor du skal se Innsbruck verdenscupkonkurranse på nett? Den betalte strømmen vil være tilgjengelig på Player.

konkurranseresultater i Innsbruck vil også være tilgjengelig på vår hjemmeside – www.dziennikbaltycki.pl.

• 01/03/2023 (tirsdag kl. 13.30) – Kvalifisering – 1. Dawid Kubacki (Polen) 126,8 (128,0), 2. Kamil Stoch (Polen) 122,8 (126,0), 3. Anze Lanisek (Slovenia) 116,1 (121,0). 22. Paweł Wąsek 99,5 (114,0), 27. Piotr Żyła 97,3 (113,5), 49. Jan Habdas 85,8 (110,5), 50. Stefan Hula (alle polakker) 84, 8 (111,5)

overføring: Eurosport 1, spillere
tid: 13:15

• 4. januar 2023 (onsdag kl. 13.30) – Individuell konkurranse – 1. Dawid Kubacki (Polen) 265.2 (127.0 – 121.5), 2. Halvor Egner Granerud (Norge) 261.7 (123.0 – 133.0), 3. Anze Lanisek (Slovenia) 258 .8 (127.0 – 5.) Stefan 5 – 41. Stefan Kraft 5. (129,5 – 125,0), 5. Kamil Stoch (Polen) 249,2 (127,0 – 121,0 ), 6. Marius Lindvik (Norge) 246,2 (128,0 – 121,0), 7. Michael Hayboeck (Østerrike) 232,0 -1289,0 (128,0). ), 8. Daniel Tschofenig (Østerrike) 234,3 (117,0 – 120,5), 9. Jan Hörl (Østerrike) 233,7 (122,5 – 119,0), 10. Piotr Żyła (Polen) 231 ,5 (120,0 sek) 120,0 sek. (119,5 – 111,5), 43. Jan Habdas 84,5 (106,5), 45. Stefan Hula (hele Polen) 82,7 (102,0)

overføring: TVN, Eurosport1
tid: 13:15

Four Hills Tournament er en ekstremt prestisjefylt begivenhet for konkurrenter. For den tredje og fjerde konkurransen flyttes arrangementet fra Tyskland til Østerrike.

Dawid Kubacki har vært i toppform siden begynnelsen av sesongen og er absolutt med i kampen om seier i Four Hills-turneringen. Halvor Egner Granerud har imidlertid prestert fantastisk siden starten av turneringen. Nordmannen vant i Oberstdorf og Ga-Pa og er nå toppfavoritt til sammenlagtseier.

Kubacki hopper også veldig bra og Piotr Żyła er også med. De fikk selskap av slovenske Anze Lanisek. Det ser ut til at disse fire vil avgjøre seieren i hele Four Hills-turneringen. Og hvem blir best i Innsbruck og hvordan vil polakkene klare seg?