Home » Skihopp TITISEE-NEUSTADT 11/12/2022 RESULTATER. Dawid Kubacki en dominator, flott prestasjon av polakkene. FORHOLD

Skihopp TITISEE-NEUSTADT 11/12/2022 RESULTATER. Dawid Kubacki en dominator, flott prestasjon av polakkene. FORHOLD

by Catherine Monroe

Skihopping TITISEE-NEUSTADT LIVE RESULTATER. Verdenscup i Titisee-Neustadt 9.-11. desember 2022 Hvor kan du se hopp-VM-konkurransene i Titisee-Neustadt på TV og nett? Hvor kan jeg finne en gratis nettstrøm av verdenscupkonkurranser? Direktehopping på TV og internett. Detaljert informasjon om den nye hoppsesongen! Se på resultatene fra konkurransene i Titisee-Neustadt. Sloveneren Anze Lanisek vant konkurransen fredag ​​foran Dawid Kubacki. Lørdagens mixed double ble vunnet av Østerrike og Polen ble nummer sju. Dawid Kubacki vant definitivt konkurransen på søndag.

VM i Titisee-Neustadt 2022 (11/12/2022). Kubacki en sikker vinner av søndagskonkurransen!

Dawid Kubacki viste storform. Han vant konkurransen enkelt foran den andre sloveneren Anze Laniska med en ledelse på 25,7 poeng. Det er en skikkelig knockout!

Konkurransen søndag i Titisee-Neustadt var en enmannsforestilling. Kubacki ga ikke konkurrentene en sjanse og økte bare ledelsen. Han viste allerede stor form i kvalifiseringen, som han vant avgjørende. I den første serien av konkurransen bekreftet han det bare. Han hoppet 139,5 meter og andre nordmannen Halvor Egner Graneruda er 12,6 poeng foran! I den andre fløy han 143 meter og utvidet ledelsen ytterligere. Østerrikeren Stefan Kraft tok det nederste trinnet på pallen.

Totalt sett var det en meget vellykket konkurranse for representantene fra Polen med Piotr Żyła som tok fjerdeplassen, Kamil Stoch åttende og Paweł Wasek 11. For Stoch og Wasek var det deres beste prestasjon denne sesongen i verdenscuppen.

You may also like

Leave a Comment