Home » Skihopping. Kamil Stoch vil ikke starte. Han har ikke sovet i hele natt

Skihopping. Kamil Stoch vil ikke starte. Han har ikke sovet i hele natt

by Thure Lindhardt

– Kamil har ikke sovet i hele natt. Da han kom til frokost kunne han ikke spise noe. Da han bøyde hodet, eksploderte det nesten. Han hadde så vondt. Vi oppsøkte lege og han sa at det ikke var snakk om hopp – sa Adam Małysz, direktør for skihopping og Nordic Combined i det polske skiforbundet, i et intervju med Onet Sport.

For sikkerhets skyld hadde Stoch en rask koronavirustest, men den viste seg negativ.

– Du kan se at det er bihulebetennelse. Nesen hans er blokkert over det hele og øyehulene er sunket. Pannen hans gjør vondt og bihulene under øynene hans. Han fikk sine første symptomer på lørdag. Men etter podiet han måtte gi intervjuer, følte han seg litt kald og det ble verre – innrømmet Małysz.

Stoch kom ikke tilbake til landet umiddelbart. Han venter på resten av laget, som skal være på vei tilbake umiddelbart etter konkurransen søndag (16.00).

Det polske skiforbundet rapporterte om situasjonen i Stoch i en pressemelding. «Vi beklager å måtte informere om at Kamil Stoch ikke starter dagens verdenscuprenn i Klingenthal av helsemessige årsaker. Deltakeren har en alvorlig bihulebetennelse og etter konsultasjon med lege bestemte treningspersonalet seg for å ta Kamil av start.» – la oss lese .

Fra Klingenthal – Tomasz Kalemba, Onet Sport

You may also like

Leave a Comment