Home » Skiskyting. Damestafetten for Norge foran Russland og Frankrike

Skiskyting. Damestafetten for Norge foran Russland og Frankrike

by Gunnar Garfors

Etter to katastrofale første stint ga ikke Norge opp å vinne kvinnenes stint i Antholz-Antholz. I Italia kunne nordmennene stole på erfaringen fra Eeckhoff og Tandrevold til å rykke foran og gå forbi Russland og Frankrike.

Tsjekkerne har lenge vært i kamp om tittelen, men en feil av Charvatova, som bommet på en corner, kostet henne dyrt og lot nordlendingene alene til seier.

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke har godtatt sporere.

klikk » Jeg antar «sporstoffene lagres og du kan se innholdet .

klikk «Jeg godtar alle sporere»autorisere sporingsinnskudd for å lagre dataene dine på våre nettsider og applikasjoner for personlig tilpasning og annonsemålretting.

Du har muligheten til å tilbakekalle samtykket ditt når som helst.
Administrer valgene mineRussland kan være tålmodig på den siste runden for å overta og angripe franskmennene for å få den andre plassen. Les Bleues begeistret til slutten, for bare noen få centimeter før mål ble tredjeplassen avgjort med Italia, til slutt fjerde.

Botets siste gale tur

Anaïs Bescond brukte sin erfaring i rollen som bluesens frelser omtrent tjue sekunder fra Norge og Tsjekkia.

Ikke alt hadde startet bra for franskmennene, 8. etter Chloé Chevaliers første stint (1 valg), deretter 5. med Justine Braisaz-Bouchet, som vant fredag ​​til tross for sine seks valg i kvinneløpet.

Paula Botet kunne til og med erstattet Frankrike, og utnyttet Russlands seks straffer og tre straffer, men hennes tre hakker så henne tape verdifulle sekunder. La Bleuette motsto presset og fullførte en vanvittig siste runde som så henne få ti sekunder på løpsledelsen og rykke opp fra 11. til 5. plass for å gi Anaïs Bescond en ideell start som jager.

Det blir altså ingen tredje suksess for tricoloren på kvinnestafetten, men en ny tredjeplass etter Hochfilzen.

You may also like

Leave a Comment