Home » Slik registrerer du din restaurant eller bar i Just Eat

Slik registrerer du din restaurant eller bar i Just Eat

by Gunnar Garfors

Måltidsleveringsplattformen kan hjelpe deg med å øke salget.

Den berømte Just Eat-plattformen gir oss muligheten til å nyte et bredt utvalg av restauranter innenfor sin innflytelsessfære. Sjelden er det steder som ikke har fasiliteter knyttet til denne kjeden. Og ikke bare hurtigmat! I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan registrere baren eller restauranten din hos Just Eat og øke salget. Det er ikke en komplisert prosess, og det kan være verdt innsatsen hvis du ønsker å utvide virksomheten din, et annet alternativ som kan hjelpe deg med å håndtere denne kompliserte situasjonen.

Hvorfor det er lurt å slå av kameraet under arbeidsmøtene

Hva er JustEat?

Det er en plattform som vises i både web- og appformat og ble grunnlagt i Danmark i 2001, selv om den for tiden er basert i Storbritannia. Den har 94 200 tilknyttede restauranter over hele Europa og når svimlende 24 millioner aktive kunder. I tillegg til Spania tilbyr Just Eat også sine tjenester i Danmark, Storbritannia, Canada, Irland, Frankrike, Sveits, Norge, Italia, Brasil, Mexico, Australia og New Zealand. Ifølge selskapets siste data fra 2017 var omsetningen det året 612 millioner euro på verdensbasis.

Den kom først til Spania i 2010, Madrid er stedet hvor hovedkvarteret ligger. I vårt land sysselsetter det mer enn 100 personer, har 9000 tilknyttede restauranter og et publikum på 2 millioner kunder. Det er for tiden 60 forskjellige typer mat på den spanske versjonen av plattformen. Betjeningen for kundene er veldig enkel, det er bare å registrere seg i appen, skrive inn en adresse og se hvilke restauranter i nærheten av deg som tilbyr hjemlevering.

Det beste med Just Eat er at du kan bruke det når du reiser, bare endre leveringsadressen din og appen vil automatisk vise deg de beste alternativene for deg. Bestillinger gjøres fra applikasjonen eller fra nettleseren, samt betaling, som kan bruke et bankkort eller PayPal-betalingsplattformen.

Når bestillingen er lagt inn, er det bare å vente på restaurantens bekreftelse, som kun tar noen få minutter. Fra det øyeblikket har du en estimert leveringstid som du kan nyte bestillingen fra. For å fullføre hele prosessen, kan du gjøre restaurant- og matvurderingen etter at du er ferdig.

Plattformen tilbyr alltid rabattkoder slik at du kan nyte favorittrettene dine til en mye lavere pris. Just Eat er ikke annet enn svaret på en ny forståelse av livet, og mat er en del av det. For øyeblikket er Just Eat en annen av matleveringsappene vi kan finne.

Fordeler med å bruke Just Eat i baren eller restauranten din

I disse komplekse tidene vi har måttet leve med, med en pandemisituasjon som har straffet en mengde hotelleiere, kan registrering på plattformen være en løsning som vil hjelpe deg å overleve. Du har garantert muligheten til å tilby en matleveringstjeneste, siden vi i dag har sikre pakkesystemer som garanterer levering under perfekte forhold. Hvis du ikke har tenkt på det, kan det være et godt tidspunkt nå.

Hvis du har en bar eller restaurant som kun serverer mat i lokalene, kan du utvide rekkevidden og henvende deg til folk som av en eller annen grunn ikke kommer seg rundt. Tenk på de som jobber på et kontor og ikke kan forlate det for å spise, som bor på et hotell og ikke har lyst til å forlate rommet eller til og med en avhengig person. Det er ingen grunn til å assosiere mat med hjem utelukkende som noe knyttet til fritid eller når vi ikke har lyst til å lage mat.

Logisk sett må du ta i betraktning at det å tilby hjemlevering krever at du har en person som er ansvarlig for disse leveransene. Kundene verdsetter det veldig positivt at bestillingene deres kommer frem i tide og i god stand. Så det er helt nødvendig å investere i denne typen mennesker, men regningene kan øke hvis tjenesten din er vellykket. På plattformsiden er det estimert at faktureringen din kan øke mellom 15 og 20 % og at investeringen som er gjort kan hentes inn på mindre enn 10 bestillinger. Hvis du tilbyr denne tjenesten, kan de sannsynligvis balansere kontoene dine og åpne en ny faktureringskanal for baren eller restauranten din. Kjenner du forresten administrasjons- og faktureringsapplikasjonen fra Nomo?

Slik registrerer du din restaurant eller bar i Just Eat

Å registrere baren eller restauranten din på denne plattformen er ikke en kompleks prosess. Det er en nettside hvor du kan bli med i Just Eat Restaurant-fellesskapet som krever at du fyller inn noe informasjon, inkludert restaurantnavnet ditt, et mobiltelefonnummer, restaurantens postnummer og en e-post. Når skjemaet er sendt, vil plattformen kontakte deg for å tilby deg den beste løsningen. Hvis restauranten eller baren din er i en liten by, kan den kanskje ikke dra nytte av Just Eat, men for å unngå tvil er det alltid best å sjekke det ut.

Registrer en restaurant i Just Eat

Når plattformen har kontaktet deg og gjennomførbarheten er bevist, vil du motta kontrollmaskinen på stedet og alt du trenger for å begynne å jobbe. Når registreringsprosessen er fullført og virksomheten din er vellykket registrert, er alt du trenger å gjøre å vente på at kundene begynner å bestille.

Du har allerede alle nødvendige elementer for å registrere baren eller restauranten din på Just Eat-plattformen. Det er en annen måte å åpne opp handlingsradiusen din og dermed øke faktureringen. Tror det er et fenomen som fortsetter å vokse, og å be om mat hjemme er en annen mulighet som får flere og flere følgere.

Beslektede emner: Pro

You may also like

Leave a Comment