Home » Stor kunnskapskonkurranse om Norge i Starachowice. Hvem er best? se bilder

Stor kunnskapskonkurranse om Norge i Starachowice. Hvem er best? se bilder

by Catherine Monroe

Elever på barneskole nr. 13 i Starachowice vant kunnskapsturneringen om Norge, som gikk av stabelen tirsdag i barneskole nr. 11. Den andre var Elementary School #10 og den tredje var Elementary School #9.

Konkurransen finansierte prosjektet Direction for the Future – Local Development Program Starachowice, implementert i Starachowice med støtte fra den norske finansieringsmekanismen for 2014-2021.

Konkurransen består av 27 spørsmål laget på grunnlag av en moderne plattform for å lage online puslespill og 27 deltakere fra ni barneskoler i Starachowice. Dette er de viktigste tallene i kunnskapsturneringen om Norge. Den første turneringen av denne typen for grunnskoleelever i Starachowice viste seg å være en interessant satsning, og arrangørene annonserer allerede de neste utgavene av slike konkurranser.

Spørsmålene ble best besvart av elevene ved grunnskole nr. 13, bestående av: Julia Przygoda, Damian Klimaszewski og Jan Pastuszka. Andreplassen gikk til grunnskole nr. 10, der Wiktoria Grzeszczuk, Izabela Łyda og Wiktoria Mergalska deltok. Tredjeplassen gikk til barneskole nr. 9, bestående av: Julia Tomczyk, Mateusz Pisarek og Maciej Zatorski.
De beste mottok diplomer og verdifulle gaver presentert av Marcin Gołębiowski, varaordfører i Starachowice. Alle fikk jubileumsdiplomer for deltagelse i konkurransen om Norges kunnskap.

Andre turneringsdeltakere

  • Grunnskole nr. 1: Lena Szymczak, Jakub Ślusarski, Maja Wojton.
  • Grunnskole nr. 2: Wiktoria Janasiak, Lena Żurowska, Karol Kosmala
  • Grunnskole nr. 6: Oliwia Woźniak, Emilia Piełudź, Jan Wójcicki
  • Grunnskole nr. 11: Stanisław Banaszewski, Stanisław Śledziowski, Franciszek Wacławik.
  • Grunnskole nr. 12: Bartosz Kozera, Maja Wrona, Oliwia Wzorek
  • Social Elementary School of the Social Pedagogical Society: Cyprian Basiak, Hubert Krystyniecki, Antoni Skorżyński.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment