Home » Sundt Air er stolte av å legge til det tredje Bombardier Challenger forretningsjetflyet til sin flåte

Sundt Air er stolte av å legge til det tredje Bombardier Challenger forretningsjetflyet til sin flåte

by Thure Lindhardt
  • Flyet Challenger 350 tilbyr uovertruffen hytte, jevn flytur og de laveste direkte eierkostnadene i sin klasse
  • Sundt Air, Norges største forretningsjetoperatør, tilbyr chartertjenester for sitt nyeste forretningsjetfly Challenger 350 fra Oslo, Norge

MONTREAL, 14. juli 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – Bombardier og Sundt Air er glade for å kunngjøre den nylige leveringen av et helt nytt forretningsjetfly Challenger 350. Sundt Air, et norsk privat charter-, flyadministrasjons- og spesialoppdragsselskap for drift av forretningsjet Challenger 350, fra Oslo. Flyet vil være tilgjengelig for charter fra juli 2021.

«Ettersom flere og flere mennesker ser etter alternative, trygge og fleksible transportmidler, er forretningsflyet det Challenger 350 gjør det mulig for passasjerene å reise komfortabelt og holde seg produktive, uthvilte og energiske, sier Peter Likoray, senior visepresident, salg, New Aircraft, Bombardier. Det ikoniske flyet Challenger 350 på toppen av sin kategori er fortsatt et av førstevalgene til de mest kresne reisende. «

«Som den største operatøren av forretningsfly i Norge, er vi glade for å legge til enda et fly Challenger 350 om vår flåte, sa Tor Bratli, konsernsjef i Sundt Air.Våre kunder setter pris på den ideelle kombinasjonen av optimal ytelse og det høye nivået av kabinkomfort til jetflyet. Challenger 350. »

Fra Vest-Europa, forretningsflyet Challenger 350 kan frakte åtte (8) passasjerer direkte til Nord-Amerika eller fly fra Oslo til Dubai. Dens manøvrerbarhet på ruten gjør at den kan brukes på populære europeiske destinasjoner som Lugano og Cannes, så vel som på korte ruter som Gstaad i Sveits. I 2019 er flyet Challenger 350 sette fartsrekord ved å forbinde Gstaad og Malaga, Spania på 2 timer og 4 minutter med en gjennomsnittlig marsjfart på 0,82 Mach. Flyet Challenger 350 er også sertifisert for den bratte innflygingen til London City Airport.

En styrke i forretningsjetindustrien, flyet Challenger 350 Styrker sin posisjon år etter år gjennom forbedringer og oppgraderinger til sin vellykkede kombinasjon av ytelse og kabinopplevelse. Dette flyet har et rykte blant piloter for å være svært manøvrerbart, pålitelig og lett å fly. Flyet Challenger 350 var det best leverte forretningsjetflyet i 2020 i kategorien mellomstore forretningsjetfly, noe som gjør det til leder i denne kategorien for syvende gang på rad. Challenger 350-flyet drar også nytte av sine høye ytelsesegenskaper og er designet for vanskelige rullebaner, raskere stigninger og en effektiv marsjfart samtidig som det gir en jevn flytur.

Sundt Air, Norges ledende forretningsjetoperatør, opererer en av de største flåtene i Europa bestående av det siste innen lette, mellomstore og supermedium forretningsjetfly. Flyet Challenger 350 er fortsatt Sundt Airs foretrukne reiseopplevelse.

Om Bombardier
Bombardier er en global leder innen romfartsindustrien, og utvikler innovative, banebrytende fly for sitt marked. Våre produkter og tjenester tilbyr opplevelser i verdensklasse som setter nye standarder for passasjerkomfort, drivstoffeffektivitet, pålitelighet og sikkerhet.

Basert i Montreal, Canada, opererer Bombardier i mer enn 12 land hvor de har produksjons-, ingeniør- og kundestøttefasiliteter. Selskapet støtter en global flåte på mer enn 4900 fly i tjeneste med en rekke multinasjonale selskaper, charter- og deleiere, myndigheter og enkeltpersoner.

Nyheter og informasjon finner du på bombardier.com eller ved å følge oss på Twitter: @ Bombardier.
Besøk Bombardier Business Aircraft nettsted for å lære mer om våre bransjeledende produkter og tjenester.

Bombardier, utfordrer og Challenger 350 er registrerte eller uregistrerte varemerker for Bombardier Inc. eller dets datterselskaper.

informasjon
Anna Cristofaro
Bombardier
anna.cristofaro@aero.bombardier.com
+1 514-855-8678

Et bilde som følger med denne pressemeldingen er tilgjengelig på https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/72843889-0657-495b-b3b6-0e3cdd348194/fr

Primær logo

Challenger 350

Sundt Air, Norges største forretningsjetoperatør, tilbyr charter av sitt nyeste Challenger 350 forretningsjetfly fra Oslo, Norge

You may also like

Leave a Comment