Home » T-Mobile: gratis abonnement og ubegrenset internett. Her er hva du må gjøre

T-Mobile: gratis abonnement og ubegrenset internett. Her er hva du må gjøre

by Connie Nielsen

T-Mobile har lansert en annen utgave av kampanjen, takket være den vil du få et gratis abonnement i et halvt år med ubegrenset Internett. Tilbudet retter seg mot kunder som blir fristet til å overføre nummeret sitt til Magenta-nettverket.

T-Mobile-tilbudet annonsert i dag er ikke en fullstendig nyhet – operatøren har lokket med lignende kampanjer før, og den siste slike muligheten var i desember. Denne gangen er imidlertid andre telefoner involvert i aksjonen.

Så hva er den nye kampanjen? alle ute 16-31 januar overfører telefonnummeret til T-Mobile i nettbutikken og velger «M Unlimited» eller «L Unlimited» tariff Abonnement på Internett for 0 PLN i 6 måneder. Kampanjen inkluderer begge tariffvarianter – med enheten i 0 % avdrag og uten.

«M Unlimited»-tilbudet inkluderer ubegrensede samtaler, SMS og MMS med mer ubegrenset datagrense å bruke Internett på smarttelefonen med en hastighet på opptil 30 Mbps. «L Unlimited»-tariffen, derimot, garanterer ubegrenset tilgang til Internett med størst mulig hastighet.

I begge tilfeller mottar T-Mobile-kunder også «Ubegrenset underholdning” gratis i 6 måneder. Den lar deg bruke hvilken som helst abonnementsplattform du ønsker, for eksempel HBO Max, Legimi, Viaplay, Da Vinci Kids, Eleven Sports eller Tidal, og fritt bytte til en annen, selv hver måned.

Etter slutten av kampanjeperioden, det vil si fra den 7. måneden, koster abonnementet i M-varianten PLN 65 per måned, mens L-versjonen – 85 PLN.

T-Mobile gratis abonnement og ubegrenset Internett.

Smarttelefoner er en del av tilbudet. Brukeren kan velge en av enhetene fra T-Mobile Store – da betaler han kun 0% avdrag for enheten de første 6 månedene.

Her kan du velge Smartphone Samsung Galaxy S21 FE 5GT-Mobile tilbyr også Xiaomi Redmi Note 11S eller Samsung Galaxy A23 5G. Det er viktig at du kan bruke begge abonnementene – i M- og L-versjonen ekstra rabatt på en ny enhet.

bruk januar T-Mobile-tilbuddet er nødvendig gå til denne siden. Detaljer i forskriften.

Utseende: T-Mobile har tre nye tilbud. Se hva han har forberedt denne gangen

Utseende: T-Mobile og Heyah med en ny konkurranse. Vinn smarttelefoner og scootere

Bildekilde: Telepolis.pl, T-Mobile

Tekstkilde: T-Mobile

You may also like

Leave a Comment