Home » T-Mobile har tenkt på hundeeiere igjen

T-Mobile har tenkt på hundeeiere igjen

by Connie Nielsen

En annen handling i serien kjører på T-Mobile Det er bra at du er det. Denne gangen bøyde magenta-operatøren seg for eierne av de firbeinte vennene og har en spesiell gave til dem.

Hunder er forskjellige – noen er veldig små og noen er veldig store. Hver av dem har forskjellig behov for mineraler og vitaminer og trenger derfor forskjellig fôr. Det er viktig at det er balansert, takket være at vår firbeinte venn vil være full av helse og velvære. Han vet det T-Mobile Polskasom har forberedt en gave til sine individuelle kunder i form av 30% rabatt på hundegodbiter i Business PsiBufet.pl.

Utseende: T-Mobile og Żabka med en ny kampanje: du får 1200 GB og en pølse

Utseende: T-Mobile betaler 6 avdrag for iPhones. Det er flere modeller

T-Mobile PsiBufet banner

Hvordan og når henter du gaven?

Rabattkoden venter i My T-Mobile-applikasjonen frem til 28. september 2022til slutten av dagen. Etter å ha kommet inn i applikasjonen klikker du bare på banneret «Det er bra at du eksisterer» eller velg «Mer»deretter bokmerker «Fordeler». For å kunne dra nytte av kampanjen, må du være med senest frem til 5. oktober i år Oppgi rabattkoden når du fyller ut abonnementsskjemaet på nettsiden PsiBufet.pl.

En rabattkode kan ikke brukes av en person som allerede er registrert på siden. Dersom brukeren ikke sier opp tjenesten etter de to første leveransene, forblir abonnementet gyldig den fortsetter automatisk og betalingskortet belastes i beløp som tilsvarer godtgjørelsen for tjenesten. Du kan melde deg av i kontoinnstillingene eller ved å sende informasjon om uttaket i form av en e-post til adressen kontakt@psibufet.pl.

Du kan benytte deg av tilbudet T-Mobile abonnementskunder (T, T DATA, familie) og også forhåndsbetalte brukere (GÅ!, fre) eller MIX (Frii Mix). For mer informasjon se i regelverket.

Utseende: Virgin Mobile: Internett opptil 1500 GB i ett år, 300 GB for å starte

Utseende: Hvem har det raskeste mobile internett i Polen? Her er de siste resultatene

Bildekreditt: Shutterstock, T-Mobile

Tekstkilde: T-Mobile

You may also like

Leave a Comment