Home » Telefoni + kontakter = suksess! Den etterlengtede innovasjonen fra NFON for SMB kommer på markedet

Telefoni + kontakter = suksess! Den etterlengtede innovasjonen fra NFON for SMB kommer på markedet

by Peter Østbye


Påstanden om at NFON tilbyr talekommunikasjon for bedrifter er ikke lenger gyldig. Den østerrikske leverandøren av skytelefoni har lansert Contact Center Hub. Det er et kontaktsenter integrert med kommunikasjonsplattformen Cloudya.

NFON Kontaktsenter Hub er et avansert kontaktsenter rettet mot små og mellomstore bedrifter (SMB). Prosjektet ble opprettet på grunnlag av teknologien til den strategiske partneren til NFON, det tsjekkisk-amerikanske selskapet Daktela.

Se: Er fasttelefonen i ferd med å bli sexy igjen? NFON kan gjøre det [wywiad]

Hele historien på ett sted

NFON Contact Center Hub kombinerer alle vanlige kommunikasjonskanaler på ett sted. Det betyr at du ikke lenger trenger å søke etter separate historier for tale- og videosamtaler, e-poster og tekstmeldinger i direktemeldinger. All informasjon lagres i skyen og er tilgjengelig hvor som helst på en integrert plattform. Brukere har til enhver tid tilgang til den nåværende historikken for kundekontakter, noe som betyr tidsbesparelser på begge sider og en betydelig forbedring av servicen.

Interfejs NFON Contact Center Hub

På den annen side lar NFON Contact Center Hub deg holde konstant kontakt med kunden og overvåke aktivitetene som utføres. Behandlingen av innkommende anrop, utgående kampanjer og hele kommunikasjonshistorikken er gjenstand for konstant overvåking. Selvfølgelig kan overvåkings- og rapporteringsreglene konfigureres individuelt. Ifølge Stefan Walcz, visepresident for produkter i NFON AG, er dette allerede tilfelle erfaring omnikanal. Med en åpen REST API (Representational State Transfer – Application Programming Interface) som integreres med mange populære systemer, et billettverktøy for intern oppgavesporing, og avanserte chatbots og live voicebots, kan bedrifter kjøre effektiv CRM og strømlinjeforme forretningsutvikling.

Se: NFON: Å snakke er viktig, men la mobilen være i fred [wywiad]

NFON CC Hub er nå tilgjengelig. Dette verktøyet er banebrytende på mange måter samtidig som det er enkelt å bruke. NFON-ledelsen mener dette vil være avgjørende for å bygge en positiv kundeopplevelse. CRM-systemets funksjoner kan tilpasses målgruppen og skaleres med bedriftens utvikling. Det er selvfølgelig eksperter på det lokale språket i de respektive markedene som står bak produktet.

Bildekilde: NFON, Shutterstock

Tekstkilde: NFON

You may also like

Leave a Comment