Home » Teo Tomczuk fra Małomice spilte en av hovedrollene i den norske serien! Den unge artisten lager også sin egen musikk og sanger!

Teo Tomczuk fra Małomice spilte en av hovedrollene i den norske serien! Den unge artisten lager også sin egen musikk og sanger!

by Connie Nielsen

16 år gamle Teo Tomczuk fra Lubiechów ved Małomice gjør en enestående karriere i Norge! Snart kan du se serien der han spilte en av hovedrollene! Han forbereder også nye sanger av eget forfatterskap.

En ungdomsserie der han spilte hovedrollen Teo Tmczuk er «Rykter» (rykter på polsk). Den første episoden forventes sendt på NRK i september 2022. – Teo spiller en av hovedrollene – sier faren til den unge artisten, Maciej Tomczuk. – Jeg skal røpe at i serien (som i virkeligheten) skal Teo ha en polsk mor. Jeg kan dessverre ikke si mer.

Lytt til Teos sang på YouTube

Teo bruker ferien mye til å jobbe ikke bare i filmen, men også i musikkbransjen. Han har allerede forberedt noen overraskelser til høsten og jobber med nye låter som han ønsker å gi ut med et plateselskap.
I de nye verkene kan man høre den allerede utviklende karakteren til den seksten år gamle kunstneren. Det er inspirasjon fra tverrsnittet av rockemusikk fra 70-, 80- og 90-tallet til i dag. Du kan høre Arctic Monkeys, The Black Keys, Kaleo. men også dagens radiomusikk og til og med innslag av rap, blues og reggae. Låtene slippes snart, så kan publikum rangere dem.

Familien Tomczuk forlot Polen for 18 år siden. Norge ble deres andre hjem, men de ga ikke opp førstnevnte. De besøker ofte Lubiechów nær Małomice, hvor de har bygget en hytte i norsk stil som de føler seg komfortable i.

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment