Home » Tesla er kvalitetssøppel. Det sier bilister i Norge og har startet en protest

Tesla er kvalitetssøppel. Det sier bilister i Norge og har startet en protest

by Gabriel Scott

Enkelte norske Tesla-brukere er svært misfornøyde med den forferdelige kvalitetskontrollen amerikanske biler utsettes for. De opprettet til og med en spesiell gruppe som prøvde å trekke oppmerksomhet til dette faktum fra Elon Musk selv. Ifølge Carscoops tror medlemmer av gruppen at hvis Teslas administrerende direktør finner ut om problemene deres, vil han gjøre passende endringer.

Tesla – En bil som ikke kan startes eller åpnes

For å vise alvoret i situasjonen, gikk protesterende Tesla-eiere i sultestreik. Saken er så alvorlig at nordmennene satser hardt på elbiler. Listen over problemer knyttet til bruk av amerikanske biler inkluderer blant annet: manglende evne til å starte kjøretøyet selv når det er varmt, dørhåndtak som ikke lar deg åpne døren i kaldt vær, men også litt mindre påtrengende , som f.eks. B. et bagasjelokk fylt med vann eller gule kanter rundt skjermen.

Carscoops.com rapporterer at listen over påstander er mye lengre og inkluderer blant annet: ladeproblemer, kortere batterilevetid enn annonsert, samt mangel på kompatibilitet av eldre kopier av Tesla med nye ladestasjoner, til tross for den annonserte levetiden gratis lading. Prikken over i-en er den dårlige ettersalgsservicen. Servicesentre løser ikke noen problemer, i andre tilfeller blir kundeklager enten fullstendig ignorert, eller du må vente lenge på at produsentens representant skal kontakte deg.

Klager fra kunder over hele verden – fallende støtfangere, knuste vinduer

Som det viser seg, er det ikke bare nordmenn som klager over den dramatisk dårlige kvaliteten på Tesla-bilene. Kunder har rapportert at frontruter sprekker uten grunn, sprekker i konstruksjonselementer som må repareres ved å male over skadene, og støtfangere som faller av når det regner.

For å rette oppmerksomheten mot Teslas kvalitetsproblem, gikk Erlend Mørc, som ikke eier en bil av dette amerikanske merket selv, til en 24-timers sultestreik på vegne av Tesla-eiere 27. – 28. august. Ifølge carscoops.com er det ikke kjent at nordmennenes handling faktisk har fanget Musks oppmerksomhet, men det kan antydes av Musks Twitter-innlegg, der han uttalte at han «fastet regelmessig og følte seg friskere».

You may also like

Leave a Comment