Home » The Great Orchestra of Christmas Charity Foundation

The Great Orchestra of Christmas Charity Foundation

by Catherine Monroe

Grand Orchestra høres høyere og høyere! Nesten en måned etter oppstart av medarbeiderregistrering er det tid for nok en viktig fase av forberedelsene til finalen i 32. Grand Orchestra of Christmas Relief – vi åpner for registrering for frivillige. Dette er din sjanse til å bli en del av vårt fantastiske team!

Bli frivillig ved finalen for 32nd Great Orchestra of Christmas Charity

Registrering av frivillige 32. finale av Great Orchestra of Christmas Charity har allerede startet! Under innsamlingen vil Stiftelsens virksomhet ha fokus på lungene etter pandemien – de innsamlede midlene skal brukes til innkjøp av utstyr til lungeavdelinger for barn og voksne. Mottoet for årets kolleksjon er «Alt er bra her!»

Hvordan blir jeg en WOŚP-frivillig? Her er trinnene du må følge:

 1. Søke til ansatte: Det første trinnet er å finne de ansatte du ønsker å jobbe med. All kontaktinformasjon for ansatte finner du på nettsiden vår – Ansattliste. Før du søker, vennligst les: Frivillighetsreglement.
 2. Rekruttering: Du har to registreringsveier:
  • Rekruttering ved hovedkvarteret: Ta kontakt med hovedkontoret og avtal tid. Ta med deg alle nødvendige data og et bilde.
  • Online rekruttering: Søk via nettsiden iwolontariusz.wosp.org.pl og fyll ut søknadsskjemaet. Husk at det er begrenset med plasser!
 3. Poletter: Noen streker bruker spesielle koder (tokens) ved registrering. Når du mottar et token, registrer deg på iwolontariusz.wosp.org.plSkriv inn token og vent på bekreftelse fra personalet.
 4. Tre innsamlingsalternativer: Som frivillig kan du samle inn penger i en tradisjonell sparegris, bruke E-Piggy Bank på nettet, eller kombinere begge støtteformene.
Informasjon til mindreårige:

Mindreårige bør rapportere til hovedkvarteret sammen med sin juridiske verge. Personer under 16 år kan kun ta ut midler i følge med en voksen og med godkjenning fra stabssjefen.

Din deltakelse på siste dag:

Som registrert frivillig får du ID-kort, samleboks og hjerter. Vær oppmerksom på at innsamling kun vil finne sted denne dagen 32nd Great Orchestra of Christmas Charity Finale – 28. januar 2024 Det er også viktig at du følger reglene ved å ikke besøke hjemmene og ikke være påtrengende i dine handlinger.

Les hele guiden!

Studio av den 27. finalen av Great Christmas Orchestra, foto: Marcin Michoń

Registrering av staben til 32. finalen i Great Orchestra of Christmas Aid

Registrering av frivillige er neste trinn i forberedelsene til den kommende Mid-Winter Summer Mayhem. Registrering av ansatte startet i oktober. Så langt har over 1300 lag kontaktet oss! Som tidligere år er det ikke bare ansatte fra Polen som søker, men fra hele verden. I dag ble vi kontaktet av representanter for WOŚP-ansatte fra: Storbritannia, USA, Sverige, Nederland, Norge, Kypros, Sveits, Indonesia, Irland, Belgia, Tyskland, Østerrike, Frankrike, Japan, Spania, Kroatia, Australia, Italia, Thailand, Luxembourg Og Canada.

Registrering av ansatte tar t.o.m 20. november 2023. Hvis du planlegger å organisere en samling eller begivenhet for finalen for 32nd Great Orchestra of Christmas Charity og har et klart team av frivillige, Registrer dine ansatte her!

32. finale av Great Orchestra of Christmas Charity

Den 32. store finalen av Great Orchestra of Christmas Charity vil bli dedikert til innkjøp av utstyr for diagnostisering, overvåking og rehabilitering av lungesykdommer hos pasienter på lungeavdelinger. Vi planlegger å kjøpe utstyr til:

 • Bildediagnostikk: blant annet magnetisk resonansavbildning og ultralydapparater.
 • Funksjonell diagnostikk: slik som polysomnografer og bærbare spirometre.
 • Endoskopisk diagnostikk: Systemer for bronkoskopiske undersøkelser i endobronkial navigasjon eller bronkoskop.
 • Rehabilitering: Lungerehabiliteringsapparater for behandling av pasienter etter lungetransplantasjon.
 • Brystoperasjon: inkludert elektrokoagulasjonssystemer og kryoprober.

You may also like

Leave a Comment