Home » Therese Johaug: Mitt nye liv er fester, moro og mye vin

Therese Johaug: Mitt nye liv er fester, moro og mye vin

by Gunnar Garfors

Nordmannen var blant annet å se i Monaco, St. Tropez og Ibiza i sommer, hvor hun spilte i anerkjente klubber. Han legger ut bilder av disse hendelsene på sosiale medier.

SE OGSÅ: Den olympiske mesteren i snowboard deltok på boksetrening. Og hun angret!

– Jeg byttet ut isotoniske drinker med rosevin, som er mye mer smakfullt, og nå fester jeg som om jeg var 18. Jeg tar igjen det tapte fordi jeg ikke fikk lov til å feste da jeg var yngre. Det var kun trening, grupperinger og konkurranser. Nå opplever jeg friheten til en tenåring – sa den 34 år gamle løperen.

Dudała at hun snart ville bli mor, men at hun og samboeren hadde blitt enige om at det tidligst skulle skje om to år – først måtte hun «bli gal». «Mye vin hver dag går ikke bra med graviditet,» forklarte hun.

Hun er nettopp ferdig med en bok som skal ut i oktober og har kunngjort at hun vil avsløre alle detaljene om sportslivet i den, og spesielt dopingskandalen i 2016 som førte til en 18-måneders diskvalifikasjon.

Han skriver den sammen med Anders Skjaerdingstad, en kjent NRK-journalist med spesialisering på langrenn, og ifølge Gydendall forlag blir den en høsthit.

Nordmannen har råd til slike ferier, hvor hun ikke sparer på noe, fordi hun er en av de rikeste kvinnene i Norge og fortsatt er på toppen av listen over de norske idrettsutøverne med høyest inntekt.

Ifølge Norges delvis offentlige skattekontor tjente Johaug 5,7 millioner kroner (2,7 millioner PLN) i 2021 og hennes nettoformue er 54 millioner kroner (25 millioner PLN).

Dette er imidlertid estimater og er grovt undervurdert da nettoinntekten først beregnes etter at alle lettelser, tap og kreditter er trukket fra og eiendommen er lik eiendommens skattemessige verdi og kan til og med være mange ganger høyere. Så er det aksjer, fond og selskaper.

Nordmannen har flere av dem, blant annet sportsklær for kvinner, som har blitt produsert under det registrerte merket «Johaug» siden 2012. Boken vil gi henne noen flere millioner kroner.

Løperen avsluttet karrieren i mars. I løpet av livet vant hun seks olympiske medaljer, inkludert fire gull-, sølv- og bronsemedaljer. Hun er 14 ganger verdensmester. Med 80 individuelle seire vant hun verdenscuppen tre ganger sammenlagt.

Yu, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment