Home » Tilbud kan ikke være den viktigste hjørnesteinen i cateringvirksomheten, sier Chilli Pizza Manager – Bransjenyheter – Teknologi og Business – Financenet – TVNET

Tilbud kan ikke være den viktigste hjørnesteinen i cateringvirksomheten, sier Chilli Pizza Manager – Bransjenyheter – Teknologi og Business – Financenet – TVNET

by Gunnar Garfors

Han sa at leveringsvolumet for hver enhet i Tiamo Group er svært forskjellig. – Det varierer mellom 30 og 70 prosent. Vi venter på at leveransene skal gå ned og at gjestene skal tilbake til kafeene. Forretningsmodellen vår er ikke designet for å gi langsiktig levering av dagligvarer, som er en kostbar tjeneste,» sa Zukulis.

Entreprenøren la vekt på at levering kun kan og bør være en ekstra inntektskilde, men ikke hjørnesteinen i et cateringselskaps virksomhet. «Vi har ettertraktede rom med betalte spilleautomater, men stort sett brukes bare matlagings- eller produksjonsfasiliteter,» sa Zukulis.

Ifølge ham egner de fleste stedene valgt av «Tiamo Group» seg ikke til en praktisk leveringsprosess – de bør ombygges eller finne andre lokaler. Foreløpig er plasseringene valgt ut fra menneskelige hensyn – de er på steder med størst flyt av mennesker.

«Når det gjelder anslagene, forventes hjemlevering av mat og dagligvarer å fortsette etter pandemien, men en stor andel av mennesker vil fortsette å sette pris på muligheten til å spise ute.»

Tross alt tilbyr restauranter ikke bare mat, men også en spesiell atmosfære, en mulighet til å slappe av og få nye opplevelser,” sa Zukulis.

Tiamo Group driver mer enn 30 restauranter over hele Latvia. Selskapet inkluderer restaurantene «MO Liepaja», «Olive», «Cello» og sushirestauranten «Sushi Boom», kafeene «Lotte Caffe» og «Theater Cafe», klubb, strandbar og takrestaurant «Cukurfabrik» i Liepaja, som og flere pizzeriaer «Čili Pizza» i flere latviske byer.

Det har allerede blitt rapportert at Tiamo Group i 2020 hadde en omsetning på 7,512 millioner euro, ned 23,7% fra året før, og et overskudd på 352 133 euro, ned 19,8% fra 2019. , viser «Firmas .lv»-informasjon.

Selskapet «Tiamo grupa» ble registrert i 2003 og aksjekapitalen er 142.268 euro. Selskapet eies av Alois Norkus (80 %) og Monta Magone (20 %).

You may also like

Leave a Comment