Home » TOP 5 kjøreunderholdning: Nyt adrenalin fra bare 12 euro | Liv

TOP 5 kjøreunderholdning: Nyt adrenalin fra bare 12 euro | Liv

by Thure Lindhardt

Karting

Gokart er en fin måte å føle at du er på en profesjonell racerbane. Du vil ha en flott mulighet til å slå motstanderne dine. Det er en fin mulighet til å ha det gøy, få gode følelser og adrenalin for hele dagen og kanskje til og med en uke. Gokart er mye moro både i ensomhet og når man fester med venner. Hvis du velger å ha denne underholdningen sammen med vennene dine, kan dere konkurrere på banen sammen, rase og tilbringe fritiden på ukonvensjonelle måter. Dessuten er det billig underholdning. Gokart for én person koster kun 12 euro.

Bilde fra «Freizeitgeschenke» / Go-Kart

Ekstrem vogntur

Buggyen er et smidig og kraftig firehjulskjøretøy som er lett å kontrollere av enhver sjåfør. En tur i dette kjøretøyet vil appellere til alle som vil prøve den vanvittige kjøregleden og nyte spenningen. Dessuten er det gøy å prøve ut både vinter og sommer! Prøv det en vogntur Inviter en venn, denne opplevelsen koster kun 35 euro for to.

Foto av

Foto fra «Freizeitgeschenke» / Ekstremtur med buggyen

Kraftige Ferrari og Lamborghini

Leter du etter en gave til en ekte bilentusiast? Oppfyll drømmen til en super sportsbilentusiast – prøv de legendariske sportsbilene Ferrari 430 Spider eller Lamborghini Gallardo. En tur i en superbil er definitivt flott fødselsdato eller ved en annen anledning, en gave til en mann eller kvinne som er interessert i, eller kanskje drømmer om, sin egen sportsbil. Du kan prøve en Ferrari eller Lamborghini superbil i byens gater, på motorveien Med På ruten til «Nemunas-ringen» i Kačerginė fra 59 euro.

Foto av

Bilde fra «Freizeitgeschenke» / Supercars

Kjør en e-motorsykkel

Prøv den virkelige revolusjonen – KTM Freeride E-SM elektriske motorsykler. Den stillegående og brukervennlige KTM Freeride-E sørger for kjøreglede – det er ingen clutcher eller gir, kun bremsespaker på rattet, valget mellom skarphet og kraft på samme tid. Ikke bare kan du lære å kjøre motorsykkel, men du kan også ha det gøy og prøve ut mulighetene til en elektrisk motorsykkel. Manøvrerbar, rask, dynamisk, økologisk og stillegående motorsykkel som du kan nyte en morsom tur. Du kan nyte denne opplevelsen for 24 euro.

Foto til

Foto for «Freizeitgeschenke» / Elektromotorrad

Trening i racingsimulatoren

Hvis du ikke er redd for å sitte bak rattet, prøv simulatoren. For racingsimulering Utstyret som brukes – et homologert sportssete, et hydraulisk system som presist gjengir bevegelser, en ekstremt kraftig direktedriftsstyring, en sekvensiell girkasse, pedaler – alt dette simulerer identiske motstandskrefter i virkeligheten og lar deg føle det virkelige inntrykket av sportskjøring. Du kan teste kraften til en Porsche eller Ferrari for 25 euro.

Foto av

Bilde fra «Freizeitgeschenke» / racingsimulator

Prøv det selv eller gi en venn en interessant kjøreopplevelse! Laisvalaikio dovanos underholdningseksperter bruker nå 15 prosent på all kjøreunderholdning. Rabatt med kode GAZUOJU15.

You may also like

Leave a Comment