Home » Topp 15 serier som vi nesten ikke kan vente i 2022

Topp 15 serier som vi nesten ikke kan vente i 2022

by Connie Nielsen

Som du sikkert har lagt merke til, var 2021 et veldig godt år for sluttspillet. Men kan du håpe på noe bedre enn den beste serien i 2021? Vi håper det og vil ha svaret i løpet av de neste 12 månedene. Mens vi venter på å finne ut om våre favorittplattformers forsendelser er av kvalitet, er her en liten, ikke-uttømmende liste over seriene vi gjerne vil se i 2022.

1. Game of Thrones: House of Dragons (Premier Trimestre 2022 på OCS)

Nødvendig, Game of Thrones var en så stor begivenhet at vi forventer mye av den kommende spin-offen. Til din informasjon vil GoTs lillesøster handle om Hus Targaryen og en borgerkrig som fant sted ca 200 år før eventyrene til Jon Snow og Co. Det lover å bli kjempefint rett og slett fordi etterpå Game of Thrones Gutter har ikke rett til å savne hverandre.

2. Ringenes Herre (21. september 2022 på Amazon Prime Video)

Tolkien-fans har ventet lenge på serien Ringenes Herre vil vise med nesetippen i begynnelsen av september. Det er lenge siden, ja. Det skal imidlertid bemerkes at serien ikke vil ta opp handlingen i Peter Jacksons filmer i det hele tatt, da den forteller historien om tilblivelsen av Ringene, som fant sted 3000 år tidligere. Så mye å fortelle deg at man er for ivrig etter å vite mer og oppdage episodene av denne første sesongen, som kostet beskjedne 500 millioner dollar. Med så mye penger kan de gjøre store ting ut av det.

3. Morsomt (på Netflix i 2022)

Etter at jeg knuste alt med meg Ti prosent som åpnet dørene til skuespillerbyråer for oss, bestemte showrunner Fanny Herrero å sende oss bak kulissene på stand-upen. Rar vil følge komikernes vei, og det lover å være realistisk, som mange ekte stand-ups ga serien beskjed om. Det skal vanligvis være gøy også. Du har lest den her: Rar vil bli en hit.

4. Vikings: Walhalla (25. februar 2022 på Netflix)

Med denne spin-offen fra er vi tilbake på testosteronnivået Vikinger som unntaksvis ikke vil finne sted før, men godt 100 år etter originalhistorien. Alltid med Michael Hirst ved roret (dvs. bak kameraet) vil vi derfor oppdage nye karakterer, inkludert denne karen fra Wilhelm Erobreren. Det lover å bli veldig vanskelig.

5. The Last of Us (2022 på OCS)

De siste av oss er et av de beste videospillene i videospillhistorien, så tilpasningen til skjermen er velfortjent, spesielt siden fortellingen er fantastisk. Så vi vil snart kunne følge reisen til Joel og Ellie. En mindre ideell tur når den krysser USA, som er befengt med en sopp som gjør folk til zombier. Det blir stressende.

6. Sluttvederlag (18. februar 2022 på Apple TV +)

Vi er fascinert av scenarioet til Ben Stillers nye baby: I et amerikansk selskap samtykker ansatte til å gjennomgå kosmetisk kirurgi som skiller minnene deres fra jobben og minner fra privatlivet. Den er ganske vridd og traileren er mer et gjennomslag, så vi kommer definitivt til å se den sluttvederlag for å se hva forestillingen har i magen.

7. Onsdag (slutten av 2022 på Netflix)

Tim Burton, som regisserer en serie, det ser vi ikke hver fjerde morgen. Faktisk, hvis vi legger tegneserien til side Bille juice, det har vi aldri sett før. Det er en god grunn til å vente onsdag (serien, ikke dagen) utålmodig. Den andre grunnen er fordi onsdagsshowet er i sentrum for Addams fra Addams-familien, et tema skreddersydd til Burtons stil. Hvis han roter med det, vil vi ikke forstå.

8. Obi-Wan Kenobi (2022 hos Disney +)

Hvis Star Wars-fans hadde blitt fortalt for 15 år siden at de en dag ville få en Obi-Wan-serie med stort budsjett med Ewan McGregor i hovedrollen, ville de sannsynligvis ha fått hjertestans. I dag vet vi hva Disney er i stand til, så ingenting overrasker oss lenger, men vi er fortsatt veldig spente på å se det. Handlingen vil finne sted 10 år etter Episode III, så vi burde lære mye nytt om hva som skjedde mellom prologen og trilogien. KIFFEN.

9. La Corde (27. januar 2022 på Arte)

Det måtte være en UFO i denne toppen, så la oss gå La Corde, en fransk serie som snart lander på Arte (derfor synlig gratis). Utgangspunktet er enkelt: Forskere i Norge faller i et tau som strekker seg dypt inn i skogen. Den ene gruppen bestemmer seg for å plukke den opp igjen for å finne ut hvor den skal, mens den andre blir der den er. Resten er mysterier, dødsfall og mange skumle ting hvis vi tror traileren. Hvis du ikke er allergisk mot fransk skuespill, er det liksom ikke dårlig.

10. Monster: The Jeffrey Dahmer Story (i 2022 på Netflix)

Alle som noen gang har hørt om Jeffrey Dahmer (hvis reise du ble fortalt å bli den beste kannibaliserte seriemorderen) vet at fyren er et av de verste monstrene verden noen gang har båret på. Derfor har vi absolutt ingen tvil om at serien monster, basert på livet hans, vil bli en stor suksess. Han er også skaperen avAmerican Horror Story som holder seg til det og vi finner vennen hans Evan Peters i rollen som morderen. Vi bryr oss egentlig ikke om kvaliteten på tingen.

De nye sesongene

11. Euphoria sesong 2 (10. januar 2022 på OCS)

eufori det var den beste overraskelsen i 2019 (med Pedagogiske klasser, greit). Vi fikk endelig rett til en serie for tenåringer som er litt mer voksne og litt mer knyttet til tiden. Alt var ekstraordinært: Zendaya, de andre skuespillerne, musikken, fargene, temaet … Kort sagt, vi ble tydelig forelsket i denne serien og om noen dager kommer endelig den etterlengtede sesong 2. Dersom vi ikke får tilbud om drink 10. januar, gis vi bort.

12. Ozark sesong 4 (21. januar 2022 på Netflix)

For en » Breaking Bad mindre bra «ta av etter 2 eller 3 sesonger. Den siste ender definitivt med en cliffhanger fra Krank og, der, alle fans avOzark er veldig febersyke. Frigjøringen din nærmer seg.

13. Squid Game sesong 2 (9. november 2022 på Netflix)

Gitt den gigantiske suksessen til Blekksprutspill«Netflix hadde ikke noe annet valg enn å komme tilbake på sporet for sesong 2. Showets skaper hadde absolutt ikke noe ønske om å skrive en oppfølger i løpet av de neste årene, men en god stor sjekk må ha overbevist ham om å komme tilbake til jobben. Nå er vi alle på utkikk: sesong 2 av Blekksprutspill vil det yte rettferdighet til den første? Uansett er vi lovet at det skal bli enda mørkere. Tilsynelatende er det mulig.

14. Peaky Blinders sesong 6 (våren 2022 på Netflix)

Nesten tre år etter sesong 5, Peaky Blinders kommer tilbake for en sjette og siste sesong. Vent tre år for å se om Thomas Shelby trykker på avtrekkeren på pistolen rettet mot tinningen hans, vent tre år for å vite om Peakys endelig vil drepe Oswald Mosley, vent tre år på det sprø lydsporet til denne. For å høre på serien igjen. .. VENNLIGST FÅ TIDEN GÅ FORTER.

15.Le Flambeau (La Flamme sesong 2) (2022 på Canal +)

På slutten av 2020, Jonathan Cohen, Jérémie Galan og den strålende Florent Bernard (som presenterte den ikke mindre strålende podcasten Flomkast) ga oss underholdningen vi alle trengte: Flammen. Og hvis serien parodierer Bachelor, vil dens «oppfølger» spille mer med kodene til Koh-Lanta, derav navnet endres til «Le Flambeau». Besetningen vil fortsatt ha 12 stjerner og ventilene vil helt sikkert være like gode, så vi kommer garantert til å komme inn på det når det kommer ut. Inntil da, ikke glem å spørre Kad Mérad om kanalkodene, som tradisjonen tilsier.

You may also like

Leave a Comment