Home » Ninja Warrior, Candice Renoir … hva skal du se på TV i kveld?

Ninja Warrior, Candice Renoir … hva skal du se på TV i kveld?

by Thure Lindhardt

Den nye sesongen av Ninja kriger starter kl 21:05 TF1. For fjerde gang konkurrerer atletiske konkurrenter mot hverandre på en utendørs hinderløype. I hver kvalifiseringsrunde må kandidatene ta to første eksamener og deretter velge mellom emne A og emne B, som hver består av to spektakulære utfordringer.

serie Candice Renoir Fortsettelse kl 21:05. Frankrike 2. Liket av presidenten for en jaktklubb blir funnet naken og delvis fortært i villsvininnhegningen til domenet hans. Candice Renoir mistenker alle … Utformet som et ekte Cluedo-spill fullt av vendinger, gir denne doble episoden av serien deg virkelig lyst til å undersøke og forvandle deg selv til Candice Renoir for en kveld. Det viser seg imidlertid å være vanskelig å være like god som sjefen!

Frankrike 3 Oppdatering klokken 21:05 på showet TV fra 1970-tallet. I mai 1974 ble Valéry Giscard d’Estaing president i republikken og ønsket å innlede en ny æra av modernitet. En av deres første avgjørelser gjelder oppløsningen av ORTF med opprettelsen av tre nye TV-kanaler: TF1, Antenne 2 og FR3. Tre nye allmennkringkastere, men uavhengige og konkurransedyktige. Det er et kappløp for publikum som begynner, og fra nå av vil lenkene gå i krig med hverandre. Denne konkurransen vil markere en veritabel gullalder for TV-programmering, med variasjonsprogrammer i forgrunnen. Stjernene i sangen vil invadere franskmennenes salonger.

Vi avslutter dette utvalget med serien Drap i Sandhamn fortsetter klokken 20.55. Kunst. En ung mann kollapser på en nattklubb og dør av et hjerteinfarkt. Opprinnelsen til klagene hans var bruken av et bedøvelsesmiddel, som allerede hadde vært ansvarlig for flere sykehusopphold. Politiet er på vakt. Alexander Gullmar, som kommer fra Norge, erstatter Thomas Andreasson, den avgåtte inspektøren i Nacka. Med spesialisering i kampen mot narkotika setter den nye etterforskeren en felle for en av forhandlerne. Men operasjonen, som er på randen av suksess, mislykkes på grunn av manglende koordinering mellom politistyrkene. En kveld på en fest er Anna på 15, Noras datter, savnet sammen med en venninne. Oppslukt av frykt ber aktor Alexander hjelpe henne med å finne tenåringsjentene …

Sarah Ibri

You may also like

Leave a Comment