Home » Tragedie i Auschwitz. Fant 5 år gamle Mia. Mistenkte for drapet på moren hennes fengslet i Danmark

Tragedie i Auschwitz. Fant 5 år gamle Mia. Mistenkte for drapet på moren hennes fengslet i Danmark

by Gunnar Garfors

Liket av en 26 år gammel kvinne ble funnet i en av boligblokkene i Budowlanych-gaten i Oświęcim. Den 5. november 2022, like etter klokken 17, fanget politiet denne grufulle handlingen: kvinnens partner, den 25 år gamle norske statsborgeren Ingebright G., er mistenkt for å ha myrdet innbyggeren i Oświęcim og antagelig for å ha tatt med seg barnet deres. med ham: 5 år gamle Mia. OPPDATERING! Mannen ble pågrepet like etter kl. 23 i Danmark. Babyen er hel og frisk. Mer informasjon kommer snart.

Fem år gamle Mia ble funnet i live og frisk. Barnealarm er avbrutt. Takket være informasjon gitt av polsk politi til europeiske land, ble kjøretøyet der jenta ble funnet stoppet i Danmark av danske politifolk, melder Oświęcim-politiet.

Liket ble oppdaget av den drepte kvinnens far, som fryktet det var umulig å få kontakt med henne.

Rett før klokken 17 på lørdag (5. november 2022) ble politiet i Oświęcim fortalt at en familie hadde funnet liket av en 26 år gammel kvinne i leiligheten deres. Skadene på kvinnens kropp kan bevise at tredjeparter kan ha vært involvert i hennes død. Aktor som overvåker saken har beordret liket å sikres for obduksjon – sier Małgorzata Jurecka, talskvinne for Oświęcim-politiet.

Offeret hadde et kutt på kroppen som var påført med et skarpt instrument. Etterforskere vurderer derfor muligheten for å begå en forbrytelse som involverer en tredjepart.

Kvinnen bodde sammen med sin partner. Hun hadde en 5 år gammel datter med seg. Da liket ble funnet, ble det fastslått at ingen barn var i hjemmet. Det var mistanke om at samboeren hadde bortført barnet og det ble bestilt en fullstilt politijakt etter kvinnens partner.

Politiet aktivert barnealarmen. Like før midnatt ble det meldt at han var pågrepet i Danmark.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment