Home » «Tre centimeter muskelrivning.» Australian Open-direktør på Novak Djokovics skade

«Tre centimeter muskelrivning.» Australian Open-direktør på Novak Djokovics skade

by Gunnar Garfors


PAP / EPA / James Ross / På bildet: Novak Djokovic

Rafal Smolinsky


Novak Djokovic ble søndag vinneren av Australian Open Grand Slam 2023. Etter turneringen ble det snakket mye om serberens helseproblemer. Detaljene ble avslørt av Craig Tiley.

Søndag ble Novak Djokovic Australian Open-mester for 10. gang i karrieren, og utlignet Rafael Nadal i antall Grand Slam-triumfer. Etter en seier i tre sett over Stefanos Tsitsipas, oppsto spørsmålet om serberen forfalsket en skade, som han skal ha klaget på i de tidlige stadiene av turneringen. ATP-rankingslederen har selv lovet å se på saken snart.

I mellomtiden snakket Craig Tiley på SEN Sportsday på en av Melbournes radiostasjoner. Australian Open-direktøren innrømmet at Djokovic vant hele arrangementet til tross for «en tre centimeter rift i muskelen på venstre lår».

– Mye av utfordringene med Novak er at han får et dårlig rykte. Men til syvende og sist tror jeg ikke noen kan stille spørsmål ved atletikken hans. Det er fyren som hadde en tre-tommers rift i låret,» tilsto Tiley.

Direktøren for Australian Open har bekreftet at han har sett Djokovics journal. Han skal ha pådratt seg en lårskade i en duell med Daniil Medvedev i ATP 250-turneringen i Adelaide. – Legene vil fortelle deg sannheten. Det har vært mye spekulasjoner om dette stemmer. Det er vanskelig å tro at spillere med denne typen skader kan gjøre det de gjør. Men Novak er eksepsjonell, han takler det ekstremt profesjonelt.

Det er ikke første gang Djokovic har triumfert i Melbourne, selv om han tidligere har klaget over helseproblemer. I 2021 vant serberen Australian Open til tross for en magemuskelskade.

Les også:
Magda Linette med suksess i livet. Iga Świąteks ledelse smelter bort
Hubert Hurkacz tilbake i eliten. Den store mesteren vender tilbake til tronen

SE VIDEO: Frost, Storm og han klatret i et slikt antrekk. Nettverkstreff!

Se WTA Tour-kamper med Iga Świątek, Magda Linette og andre toppspillere online på CANAL+ (Sponset lenke)

You may also like

Leave a Comment