Home » TV-nyheter fra NRJ-gruppen – Bilde

TV-nyheter fra NRJ-gruppen – Bilde

by Thure Lindhardt

TV-avdelingen til NRJ Group, som sender kanalene NRJ12, NRJ Hits og Chérie25, har presentert de nye funksjonene i programmet for den nye sesongen. NRJ12 annonserte for første gang starten på serien «Influences», en ny daglig fiksjon i hjertet av influencernes verden (65 episoder på 26 minutter hver). Den sendes fra mandag til fredag ​​klokken 17.55. Da oppdateres programmet «Forbrytelser» av Jean-Marc Morandini i nytt format mandag klokken 21.05. Nye kreditter, ny logo, ny synopsis, ny måte å fortelle på, ny produksjon og nå Jean-Marc Morandini på settet hver mandag kveld for å vise frem hver sak.

«Du vil oppdage en veldig nyskapende og overraskende ny kreditt som tar opp de moderne og svært forankrede TV-kodene på 2020-tallet. I tillegg vil virksomheten med droner og nye rekonstruksjoner åpne seg for å gi mer rom for det upubliserte.» Vitnesbyrd. Denne nye fortellingen forsterker mystikken i historiene og gir fremfor alt mer rom for fakta enn for tolkning. Kriminalitet, en ny måte å fortelle forskjellige fakta på som bare finnes på TV,» sa gruppen.

Lørdag kveld, sammen med Chérie 25, hvis løfte er «en historie hver natt», vil stasjonen sende «Atlantic Crossing», historien om den lite kjente romantikken mellom USAs president Franklin D. Roosevelt og prinsesse Märtha, prinsessearvingen av Norge. . På menyen til mandagskveldens thriller: «Happy Valley», den modige kampen til en mor som er fast bestemt på å hevne datteren sin … Stasjonen tilbyr også «Body of Proof», den amerikanske serien med Megan Hunt og hennes kriminalsaker . På kino vil Chérie25 vise «Colette», «The Woman», «The Color of Emotions», «Ange & Gabrielle» eller til og med «Les Gazellen». Stasjonen tilbyr endelig en ny versjon av sitt «Snapped»-program av Evelyne Thomas, denne gangen dedikert til «dødelige forførelser».

You may also like

Leave a Comment