Home » Tyrkia imponerte også i Orange-gruppen mot Norge: 3-0 | Fotball

Tyrkia imponerte også i Orange-gruppen mot Norge: 3-0 | Fotball

by Catherine Monroe

Ozan Tufan var den feirede mannen denne gangen. I Sør-Spania scoret han to ganger. Caglar Söyüncü scoret det andre målet for Tyrkia. Kaptein Burak Yilmaz, som scoret tre ganger mot de oransje, var ikke nøyaktig mot nordmennene.

Skandinavene skuffet i Malaga. Angriperne Erling Haaland og Alexander Sørloth kom flere ganger i mål, men det manglet flaks og skarphet i avslutningen. AZ midtbanespiller Fredrik Midtsjø ble byttet ut etter 67 minutter. Norge avsluttet kampen med ti mann med rødt kort i det 80. minutt for Kristian Thorstvedt.

Det var ikke mulig for nordmenn å opptre på sin egen stadion i Oslo på grunn av de strenge reiserestriksjonene i det skandinaviske landet på grunn av koronaviruset. Norge spilte i og mot Gibraltar (0-3) forrige onsdag og ble deretter i Spania, og flyttet kampen mot Tyrkia til Malaga.

Montenegro vinner også den andre kampen i den nederlandske verdenscupgruppen

I VM-kvalifiseringsgruppen til det nederlandske landslaget vant Montenegro også den andre kampen. Laget til landstrener Miodrag Radulovich vant 4:1 mot Gibraltar i Podgorica. Fatos Beciraj, Marko Simic, Zarko Tomasevic og Stevan Jovetic scoret for hjemmelaget. Reece Styche omsatte en straffe til gjestene.

Montenegro vant 2-1 forrige onsdag mot Latvia, som tapte 2-0 i og mot Nederland lørdag kveld. Gibraltar, nummer 195 på FIFA-rankingen, åpnet VM-kvalifiseringen med et hjemmetap mot Norge (0-3).

You may also like

Leave a Comment