Home » Ukentlig presseomtale 23. juli 2023: Chojnice, 16. juli – 22. juli 2023. Finn ut den viktigste informasjonen fra Chojnice

Ukentlig presseomtale 23. juli 2023: Chojnice, 16. juli – 22. juli 2023. Finn ut den viktigste informasjonen fra Chojnice

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Chojnice, sjekk ut artiklene andre lesere skrev mellom 16.07. og 22.07.2023 fortrinnsvis lest. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Distriktet feirer politidagen i Chojnice med en gave – en ny bil | BILDER, VIDEOER»?

Ukentlig oversikt: Chojnice, 23.07.2023. 07/16 – 22.07.2023: Topp 3 artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene fra den siste uken. Har du hatt eller har du hatt muligheten til å lese dem alle?

📢 Distriktsfeiring av politidagen i Chojnice med en gave – en ny bil | BILDER, VIDEOER

42 opprykk, 14 politiforbundsmedaljer, 10 priser for sivilt ansatte og seks for pensjonerte offiserer. Slik kan feiringen av distriktspolitidagen i Chojnice kort oppsummeres. Og siden det ble feiring, manglet det heller ikke på gaver. Denne gangen var det en ny VW Crafter-bil dedikert til begivenheter på veien. Den er utstyrt med spesialutstyr.

📢 11 av de vakreste byene i Europa du må besøke. En av dem ble fullstendig kopiert av kineserne, den andre inspirerte Walt Disney

En ferie i Europa er en mulighet til å besøke de vakreste og mest sjarmerende byene på kontinentet som vil overraske og glede mange av dere. Vi har valgt ut 11 destinasjoner fra Hellas, Italia, Spania, Tyskland og til og med Norge og andre land som er mest verdt å besøke denne sommeren. Finn ut hvorfor de er så spesielle og hvorfor de er verdt et besøk for å slappe av uten folkemengdene og høye priser.

Lag en gave til deg selv eller en du er glad i

Ukepresse 23.07.2023: 16.07-22.07.2023 Chojnice: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget oppmerksomheten til leserne i Chojnice forrige uke. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Kalwaria Wielewska – et magisk sted midt i skogen med ekstraordinær arkitektur | BILDER, VIDEOER

Kalwaria Wielewska er det andre magiske stedet av denne typen i Pommern etter Kalwaria Wejherowska. Her bringer pilegrimer sine bekymringer til Vår Frue av Trøsten. Elskere av hellig arkitektur vil heller ikke bli skuffet, siden helligdommene i de pittoreske omgivelsene er imponerende.

📢 Slik levde folk i Kashubia! Friluftsmuseet i Wdzydze er fantastisk | BILDER, VIDEOER

Kasjubisk etnografisk parkmuseum. Teodora og Izydor Gulgowski i Wdzydze er et fenomen av globale proporsjoner. På 22 hektar med pittoresk landskap, rett ved bredden av innsjøen Gołuń, kan du mimre om gamle tider i Kashubia eller se hvordan livet var her… for 300 år siden.

📢 Folks artister i Kashubia, som et middel. Men det finnes håndverkere | BILDER, VIDEOER

Folkeartister var sjeldne under Wdzydze-messen. Bare et trent øye kunne se forskjell på håndverk og kunst så vakker og ekte kunst, ja til og med broderi. Som folks kunstnere påpekte i et intervju med oss, er ikke unge mennesker ivrige etter å lære. I stedet foretrekker de å «henge» øynene på telefonene i timevis av gangen.

📢 Wdzydze Fair 2023. Det var rundt 300 stands og tusenvis av besøkende | BILDER, VIDEOER

I to dager har Wdzydze nær Kościerzyna vært hovedstaden i Kasjubia, folkekunstnere og håndverkere. Dette skyldes Wdzydze-messen, som har blitt arrangert siden 1973. Årets utgave var den 48. i rekken. Folkekunstnere og håndverkere fra hele Polen kom til Wdzydze. Det var nesten 300 stander og tusenvis av besøkende.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment